VESMÍR - VÝSTAVA - Vídeňské Muzeum techniky vás zve na cestu vesmírem a časem

Datum: 02.12.2013
Vídeň 2. prosince (PROTEXT/ots) - “Start” výstavy VESMÍR: Během prvních několika týdnů od otevření navštívilo tuto novou výstavu ve vídeňském Muzeu techniky kolem 40 tisíc lidí. Muzeum techniky ve Vídni je plné věcí z vesmíru, díky výstavě VESMÍR, která bude...
Vídeň 2. prosince (PROTEXT/ots) - “Start” výstavy VESMÍR: Během prvních několika týdnů od otevření navštívilo tuto novou výstavu ve vídeňském Muzeu techniky kolem 40 tisíc lidí. Muzeum techniky ve Vídni je plné věcí z vesmíru, díky výstavě VESMÍR, která bude otevřena až do června 2014. Tato výstava nabízí pohled na vesmír ze všech možných úhlů a nachází se na ploše větší než 600 m?. Výstava pokrývá období od baroka, přes popularitu cestování do vesmíru ve 20. století až po vizionářské nápady dnešní doby. Na cestě vesmírem nás tato výstava zavede také zpátky na planetu Zemi. Ukazuje nám, jak jsme dnes obklopeni "cestami do vesmíru". Kosmické technologie jsou všudypřítomné a uplatňují se jak v každodenních předpovědích počasí, tak v telefonech, satelitní televizi nebo navigačních systémech. Rakousko je navíc v mezinárodním kosmickém výzkumu důležitým globálním hráčem. Výstava nabízí také pohled na Mars, záhadnou planetu, kde lidstvo stále hledá známky života. Poslední část výstavy zobrazuje daleké světy, v naději na objev druhé Země a také s vědomím, že toho zatím s technologiemi, které známe, nejsme schopni dosáhnout. Interaktivní výstavní zastávky umožňují návštěvníkům dostat se blíže k úspěchům, kterých lidstvo při cestování ve vesmíru dosáhlo. Návštěvníci si mohou vyzkoušet své schopnosti kosmonautů na stanici "Space Curl (Vesmírná smyčka)", vydat se na cestu vozidlem Mars-Rover nebo si vytvořit svého vlastního virtuálního mimozemšťana. Další informace: www.technischesmuseum.at Kontaktní informace pro vaše dotazy: Technisches Museum Wien Mag. Barbara Hafok Mariahilfer Str. 212, 1140 Vídeň Telefon + 43/1/899 98-1200 barbara.hafok@tmw.at www.technischesmuseum.at/presse
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.