TK FRANTIŠEK RABOŇ: Nová kapitola

Datum: 20.11.2013
Praha 20. listopadu (PROTEXT) - Vážení přátelé, dovolujeme si vás pozvat na tiskovou konferenci s cyklistou Františkem Raboněm, trojnásobným mistrem republiky v časovce a dlouhodobě ceněným "domestikem" profi pelotonu, skrývajícím obrovský motor pod přívětivou slupkou. ...
Praha 20. listopadu (PROTEXT) - Vážení přátelé, dovolujeme si vás pozvat na tiskovou konferenci s cyklistou Františkem Raboněm, trojnásobným mistrem republiky v časovce a dlouhodobě ceněným "domestikem" profi pelotonu, skrývajícím obrovský motor pod přívětivou slupkou. Setkání se uskuteční v pátek 22. listopadu od 11:00 v Sokolovně Průhonice (podkrovní Gourmet Club Grenier), na adrese Říčanská 118, Průhonice (www.sokolovnapruhonice.cz). Google Street View: http://goo.gl/maps/WCG0Y Cestujete-li MHD, využijte autobusové linky 385 a 363 ze stanice metra C Opatov, na zastávku Průhonice (www.dpp.cz). Po skončení oficiálního programu jste srdečně zváni k obědu. Prosím o potvrzení Vaší účasti emailem na adresu: zdenek.pol@specialized.com Kontakt: Zdeněk Pól Marketing Manager Specialized Europe B.V. Czech Republic Telefon: 725 928 450 Skype: zdenek-pol
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.