Vánoční seminář a oslava narozenin Marka Dzirasy

Datum: 13.12.2011

Přijďte si pár dnů před Vánoci odpočinout od vánočního shonu a vychutnat si sváteční atmosféru na jedinečném společenském setkání, které se koná 19. prosince od 18 hodin v Congress hotelu Clarion v Praze-Vysočanech.

Hledáte ideální dárek pro Vašeho partnera, přátele či obchodní partnery? Ještě jste nenašli vhodný diář pro plánování Vašeho času na příští rok? Rádi byste v příštím roce zapracovali na svém osobním, profesním a dokonce i duchovním růstu?

Diář pro rok 2012 s názvem „MARK DZIRASA 52 TÝDNŮ“ navazuje na knihu MARK DZIRASA 21 DNŮ, která se už během několika prvních týdnů stala jednou z nejprodávanějších na trhu. Navazuje na poselství knihy a nabízí praktickou pomůcku pro plánování Vašeho času obohacenou o inspirativní myšlenky, které pro vás připravil jedinečný motivační speaker a trenér Mark Dzirasa. Každým týdnem vás bude provázet krátká inspirující myšlenka navíc doplněná o vysvětlivku, která navádí k efektivnímu využití nebo odhaluje nový pohled na věc. Citáty nejsou obvyklou změtí moudrých hesel, ale pečlivě volená témata směřující k osobnímu růstu, nacházení vnitřního vedení nebo nabízí užitečné a snadno uchopitelné rady pro pracovní i soukromou rovinu života.

Soubor nápadů a myšlenek vnáší duchovní principy do Vaší běžné soukromé či obchodní každodenní sféry a spojuje tak úrovně, které bývají často nepřirozeně oddělené. Týdenní přehled schůzek je doplněn o seznam úkolů pro každý den včetně jejich priorit a pořadí. Oproti běžným plánovačům navíc nabízí i neustálý náhled na klíčové cíle, poznámky nebo třeba přehled výdajů.

Kromě standardních plánovacích pomůcek jako je oficiální roční plánovací kalendář, české a slovenské svátky, najdete prostor pro zaznamenání důležitých osobních i zdravotních informací, plánovaní cílů a mnoho dalšího.

Diář obsahuje i návod na týdenní a denní plánování se zohledněním Vašeho poslání a rolí, které v životě plníte. Součástí diáře je také praktický, jednostránkový, heslovitý průvodce týdenní plánovací rutinou, abyste svoje plánování zvládali rychle a efektivně.

Cena diáře je 188 Kč a můžete vybírat z několika barevných odstínů.

Diář MARK DZIRASA 52 TÝDNŮ úspěšně navazuje na knihu 21 DNŮ autorky Jaroslavy Timkové. V knize po dobu 21 dnů zpovídala Marka Dzirasu, motivačního speakera, kouče a trenéra, který pracoval  se stovkami lidí a v knize se opírá o dlouholeté zkušenosti při práci s lidmi, z podnikání i politiky. Za 17 let v obchodním podnikání, v businessu profesního a osobního růstu a psychologie úspěchu přednášel pro desetitisíce posluchačů. Vyučuje komunikaci, vyjednávání, osobní efektivitu a time management, prezentační a prodejní dovednosti, typologii osobností, řeč těla, leadership, team building, mentalitu úspěchu, relaxační, meditační a vizualizační techniky, koučuje profesní rozvoj a osobní růst.

V knize najdete  techniky z korporátních tréninků, myšlenky a návody od úspěšných podnikatelů z celého světa, stejně jako Markovy zážitky s velkými osobnostmi duchovního života. Dostanete užitečné návody pro váš osobní růst, ale poznáte také rituály a praktiky z různých spirituálních tradic ze všech kontinentů.

Cena knihy je 288 Kč a můžete si ji objednat na www.21dnu.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.