Ozvučení velké kapely

Datum: 22.01.2009

Tato sestava je určena kapelám, které hrají obvykle ve větším obsazení a k tomu ve větších sálech, např. kulturních domech…

Tato sestava je určena kapelám, které hrají obvykle ve větším obsazení a k tomu ve větších sálech, např. kulturních domech – kapacita okolo 300 lidí.

Výkonné satelitní boxy BC 1200 na tyčích umístěných v subwooferech BCW 1500, které mohou být i zdvojené, dva stereofonní zesilovače Dexon DAC xxxx + aktivní výhybka jež je součástí procesoru Dexon DPC 700, který dvoupásmově dělí frekvenční spektrum + obvykle potřebný equalizér je opět součástí uvedeného procesoru. V neposlední řadě doporučujeme zvukový procesor DPC 550, který z vašeho živého vystoupení vytáhne ten nejlepší zvuk, Vám splní Vaše očekáváni.

Sestava je variabilní. Půjde-li hrát pouze část kapely na menší akci, jednoduše vezmete pouze jeden zesilovač a reprosoustavy BC 1200. K směšování signálu by jste měli použít mix pult DMC 2440 anebo větší, dále by neměly chybět mikrofony, a to i bezdrátové, kabely, efektová zařízení atd.

Je-li kapela skutečně „velká“ a vyžaduje ozvučení větších prostor s větším akustickým tlakem, doporučujeme místo BC a BCW reprosoustav použít robustnější a výkonnější satelitní reprosoustavy BA 1000, nebo větší BA 1200, doplněnými o subwoofery BAW 1800. Satelitní reprosoustavy je možno zavěšovat, a to i v systému line-array.

I tyto systémy, český výrobce DEXON, navrhuje a nabízí. Pro zpracování návrhu ozvučení doporučujeme kontaktovat Dexon Czech s.r.o. na jejich stránkách www.dexon.cz nebo na tel. 596 321 160. Tento český výrobce posoudí ozvučovaný prostor a kompletně navrhne dané ozvučení zcela zdarma.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.