Ozvučení benzinového čerpadla

Datum: 23.01.2009

Ozvučení benzínového čerpadla provádíme pomocí rozhlasové ústředny…

Ozvučení benzínového čerpadla provádíme pomocí rozhlasové ústředny JPA 1032, přičemž jako zdroj signálu obvykle slouží kazetový přehrávač, CD přehrávač či jakákoliv audio věž s CD přehrávačem nebo hifi receiverem. Na její vstup je ještě napojen mikrofon PA 570 nebo PTT 100 s gongem.

Pokud reproduktory a reprosoustavy budeme napojovat na 100 V výstup ústředny, pak se jedná o variabilnější variantu, u které můžeme např. pro interiéry volit reproduktorové soustavy plastové SP 402, SP 412, SP 512 a nejčastěji, do podhledů instalované, RPT 102, RPT 82, RPT 92 (hodí se i do sociálních zařízení) nebo nejkvalitněji hrající RP 122. Do venkovních prostor volíme zvukové projektory CSP 190, CSP 190D nebo CSP 150, soustavy s konzolou SP 512, nebo na parkoviště reentrantní SC 50AH nebo SC 20AH.

I tyto systémy, český výrobce DEXON, navrhuje a nabízí. Pro zpracování návrhu ozvučení doporučujeme kontaktovat Dexon Czech s.r.o. na jejich stránkách www.dexon.cz nebo na tel. 596 321 160. Tento český výrobce posoudí ozvučovaný prostor a kompletně navrhne dané ozvučení zcela zdarma.

 .<>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.