Ozvučení fitness a spining center II

Datum: 23.01.2009

Fitness, spining či aerobic se stal hodně populárním, a tak i cvičitelky dobře ví, že kvalitní a dostatečně výkonné ozvučení je výhodou…

Fitness, spining či aerobic se stal hodně populárním, a tak i cvičitelky dobře ví, že kvalitní a dostatečně výkonné ozvučení je výhodou nejenom pro samotnou cvičitelku, ale i pro cvičence, které dobrá, dynamická a líbivá hudba dokáže vybudit ke „sportovnějším a vypocenějším“ výkonům.

Ozvučení je navrženo jako stálý systém ve dvou výkonových variantách. Satelitní reprosoustavy jsou instalovány na stěnách na speciálních držácích, basová reprosoustava je na zemi. Na mixážní pult (dvě varianty) je napojen zdroj hudby (např. CD, MP3 přehrávač) a také bezdrátový náhlavní mikrofon MBD 930. Při jednodušších nárocích můžete bezdrátový mikrofon i zdroj hudby napojit přímo do basové reprosoustavy (menší komfort obsluhy). Kvalitní, dostatečně hlasité ozvučení. Robustní provedení.

I tyto systémy, český výrobce DEXON, navrhuje a nabízí. Pro zpracování návrhu ozvučení doporučujeme kontaktovat Dexon Czech s.r.o. na jejich stránkách www.dexon.cz nebo na tel. 596 321 160. Tento český výrobce posoudí ozvučovaný prostor a kompletně navrhne dané ozvučení zcela zdarma.

 .<>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.