Ozvučení pro přepážky a okénka I

Datum: 23.01.2009

Ozvučení přepážek a okének můžeme dělat simplexně nebo duplexně…

Ozvučení přepážek a okének můžeme dělat simplexně (pouze jeden směr hovoru, obvykle od prodávajícího k zákazníkovi) nebo duplexně (oba směry hovoru nezávisle na sobě).

Simplexní režim provádíme jednoduchou a odzkoušenou kombinací přepážkový mikrofon PA 570 (obsahuje vypínač a mikrofon na variabilním stojánku) – mini zesilovač JPA 1025 a reprosoustava umístěná na přepážce (obvykle SP 412 s konzolou, ARS 190, která je miniaturní, nebo ARS 290, což je plastová skříňka). Použitá reprosoustava musí mít demontován převodní transformátor, neboť systém není 100 V. Tento systém nastavíme dostatečně srozumitelně a hlasitě, samotná přepážka (oddělení) nám napomáhá potlačovat vznik zpětné vazby.

Duplexní režim vyřešíme buďto dvojicí simplexního, viz. předchozí odstavec, nebo, elegantněji, použitím interkomu WA 200RC. Interkom zvládá oba dva směry komunikace, má v sobě zabudovanou dvojici zesilovačů a na každé straně přepážky kombinaci mikrofon – reproduktor. Samotná instalace je velice jednoduchá a i zprovoznění znamená pouze nastavení vhodné srozumitelné hlasitosti. Musíme ještě podotknout, že u tohoto duplexního systému jsou, na druhou stranu, větší problémy se zpětnou vazbou, kterou minimalizujeme vhodným umístěním reproduktorů a mikrofonů na obou stranách přepážky.

I tyto systémy, český výrobce DEXON, navrhuje a nabízí. Pro zpracování návrhu ozvučení doporučujeme kontaktovat Dexon Czech s.r.o. na jejich stránkách www.dexon.cz nebo na tel. 596 321 160. Tento český výrobce posoudí ozvučovaný prostor a kompletně navrhne dané ozvučení zcela zdarma.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.