Ozvučení firemních a administrativních prostor II

Datum: 23.01.2009

V ozvučovací praxi se často můžete setkat s potřebou ozvučení rozlehlých prostor jako jsou úřady, banky, pracovní a administrativní prostory…

V ozvučovací praxi se často můžete setkat s potřebou ozvučení rozlehlých prostor jako jsou úřady, banky, pracovní a administrativní prostory, nemocnice, školy, restaurace, prodejny a samozřejmě i jiné i externí prostory.

Podle náročnosti na komfort obsluhy volíme rozhlasovou ústřednu na jejiž výstupy napojujeme dále nabízené reproduktory či reprosoustavy. Ozvučení můžeme provést jako pěti (s ústřednou ZA 6240) nebo jednozónové (s ústřednou JPA 1032, JPA 1182 popř. JPA 1302 JPA 1652).

I tyto systémy, český výrobce DEXON, navrhuje a nabízí. Pro zpracování návrhu ozvučení doporučujeme kontaktovat Dexon Czech s.r.o. na jejich stránkách www.dexon.cz nebo na tel. 596 321 160. Tento český výrobce posoudí ozvučovaný prostor a kompletně navrhne dané ozvučení zcela zdarma.

.<>
.<>
 .<>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.