Ekonomická ozvučovací sestava

Datum: 23.01.2009

Ekonomická ozvučovací sestava vychází z použití levných, ale zato kvalitně hrajících a účinných reprosoustav BH 2120.

Ekonomická ozvučovací sestava vychází z použití levných, ale zato kvalitně hrajících a účinných reprosoustav BH 2120.

K jejímu buzení používáme zesilovač robustní konstrukce DAC 500, jehož parametry naleznete v další části stránek. Jeho výkon činí 2× 250W do impedance 4 Ω a tak je velice vhodný právě pro buzení v kombinaci s BH 2120. Díky tomu že reprosoustavy jsou vyšší, můžeme je postavit i přímo na zem.

Pokud potřebujete smíchat více signálů dohromady a nechcete tak pouze napojovat Vaši Hifi věž přímo na zesilovač, můžete použít jednoduchý mixážní pult DMC 2220. Tato sestava je velice vhodná, mimo jiné, na zahradní párty, pro soukromé diskotéky, školy, neziskové organizace, restaurace a bary s menšími parkety.

I tyto systémy, český výrobce DEXON, navrhuje a nabízí. Pro zpracování návrhu ozvučení doporučujeme kontaktovat Dexon Czech s.r.o. na jejich stránkách www.dexon.cz nebo na tel. 596 321 160. Tento český výrobce posoudí ozvučovaný prostor a kompletně navrhne dané ozvučení zcela zdarma.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.