Konstrukční materiál v hifi reprosoustavách

Datum: 08.08.2011

Martin Deutschl, Bystrovany

Výherce naši soutěže

Dobrý den,
nějakou dobu mám již doma hotovou konstrukci zhotovenou z konponentů fy Dexon. Jedná se o dvoupásmové reprobedny s reproduktory ARN 150–05 a ARV 104–04. Výhybka je navrhovaná pomocí software. Veškeré pasivní součástky, včetně univerzální DPS, jsem koupil u Vás. Jsem moc rád, že tyto komponenty stále nabízíte.

Jedná se sice o low end, ale s výsledkem jsem velice spokojený. Reprobedny mám odměřené a teoretické hodnoty se velice dobře shodují s praktickými. Mám na mysli především frekvenční charakteristiky. Zvukový projev je na poslech velice příjemný. Nechybí basy, vyšší středy jsou mírně potlačené, což se jeví velmi příjemně.

Výškový reproduktor je tlumený o 8dB díky nízké citlivosti středobasových měničů. Ozvučnice: typu bassreflex o objemu 7l, fB=58Hz. Vnější rozměry ozvučnice jsou (šxvxh): 190×310×240.

Přeji firmě DEXON mnoho úspěchů dobudoucna a doufám, že bude stále možnost u Vás zakoupit jednotlivé měniče a konstrukční materiál.

S pozdravem,
Martin Deutschl, Bystrovany

Tato ukázka byla odměněna v naši soutěži a výherce tak získává hodnotné ceny. Gratulujeme!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.