Vybavení hudebních klubů a diskoték

Datum: 22.01.2009

Ozvučení klubu má svá specifika. Především ozvučovací systém musí být univerzální…

Ozvučení klubu má svá specifika. Především ozvučovací systém musí být univerzální a musí být připraven jak na reprodukovanou hudbu, tak i na živá vystoupení.

Předpokládáme, že 4 pasivní satelitní boxy BC 1200 jsou umístěny na rampách a 2 již aktivní subwoofery BCW 1500A jsou umístěny klasicky na zemi. Takto vznikající ozvučení vyniká vysokou hladinou hlasitosti, ale zároveň srozumitelností a nízkým zkreslením. Tím, že satelitní boxy správného počtu jsou patřičně upevněny na držácích a nasměrovány, dosáhnete toho, že mimo parket je relativně nízká hladina hlasitosti – to je velmi žádoucí.

Satelitní boxy jsou buzeny z nejsilnějšího zesilovače DAP 1500, a subwoofer je napojen přímo na DJ mixážní pult, obvykle na sběrnici room, alt nebo sub. Tento výstup nemusí být frekvenčně omezován, neboť subwoofer má výhybku pro sebe již zabudovanou.

Speciální cena za celou sadu ozvučení na požádání.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.