Ozvučení dechovky

Datum: 22.01.2009

I běžná dechovka vyžaduje ozvučení a to obvykle ozvučení zpěváků a některých dechových nástrojů…

I běžná dechovka vyžaduje ozvučení a to obvykle ozvučení zpěváků a některých dechových nástrojů, zejména pak klarinetů a tuby, popř. basové kytary. Pokud dechovka vystupuje na větších prostranstvích pro více lidí, nazvučují se také tenory. Křídlovky a trumpety se ozvučují minimálně, protože patří v dechovce k těm nejrazantnějším.

Celé ozvučení je postaveno především na dostatečném množství mikrofonů. Zatímco zpěváci si vystačí s drátovými typy, kde doporučujeme model MD 500 instalovaný na řečnickém stojanu, nebo bezdrátovém ručním typu MBD 810, popř. MBC 800, tak u klarinetů doporučujeme sejmutí zvuku pomocí kondenzátorového MC 100 za celou sekci. Pro tubu a tenory doporučujeme mikrofon s klipsnou na husím krku HM 10, který je speciálně určen pro dechové nástroje (trubka, saxofon, horny, atd.). Tyto mikrofony můžeme propojit s bezdrátovými vysílači systému MBD 910 nebo pomocí fantomového zdroje propojit do mixážního pultu (za cenu delšího tenkého káblíku k nástrojům).

Dechové hudby obvykle nemívají vlastního sólo zvukaře a tak i ozvučovací aparatura musí být kabelově a propojením nenáročná. Místo klasické sestavy mixážní pult – výkonový zesilovač (zde bysme doporučili Xenyx 1622FX a DAP 500) použijeme vše v jednom, tedy výkonový mixážní pult PMS 410. Z tohoto výk. mixážního pultu, slangově řečeno powermixu, budíme přímo pasivní reprosoustavy BC 1000 nebo lépe BC 1200, které jsme instalovali na stojany (trojnožky).

Speciální cena za celou sadu ozvučení navrhneme na požádání.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.