Ozvučení menšího sportovního areálu

Datum: 23.01.2009

Menším sportovním areálem zde rozumíme menší hřiště u školy, na vesnici …

Menším sportovním areálem zde rozumíme menší hřiště u školy, na vesnici …Cílem je základní ozvučení pro přenos hlasu s důrazem na cenu ozvučení.

Jako zdroj signálu vystačí mimo podkresové hudby klasický mikrofon MD 110 nebo přepážkový typ PA 550. Pokud se potřebujeme s mikrofonem pohybovat i mimo tribunu, použijeme bezdrátový set MBD 810. Za centrálu ozvučení volíme cenově přijatelnou 100 V ústřednu Mobile 60.

Systém ozvučení, vzhledem ke své rozlehlosti, musí být proveden ve 100 V režimu, přičemž ozvučovací reprosoustavy – sloupové DPT 6×x či reentrantní TC 1640AH nebo SC 30AH umísťujeme na sloupy. Ty jsou samozřejmě dostatečně klimaticky odolné. Jako naprosté minimum je nutné použít 2 ks. Jako vhodné reproduktory také můžeme použít zvukové projektory CSP 220. Hustota rozmístění reproduktorů je 10 – 15m, což považujeme za cenové a kvalitní optimum. Nezapomínejte, že kvalita a čistota zvukového přenosu je úměrná hustotě sítě a vlastnímu natočení reprosoustav.

Rádi Vám zpracujeme kompletní návrh takového ozvučení. Kontaktujte nás!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.