Ozvučení venkovních ploch a sportovišť

Datum: 23.01.2009

Ozvučení venkovních ploch si klade na sebe především nároky na klimatickou odolnost, ale také na srozumitelnost…

Ozvučení venkovních ploch si klade na sebe především nároky na klimatickou odolnost, ale také na srozumitelnost ozvučení a dále vykrytí akustickým signálem na vhodná místa.

Jako zdroj signálu volíme mimo podkresové hudby z CD, receiveru atd., vyhlašovací mikrofon PA 550 umístěný obvykle v ozvučovací kabině, vrátnici či na tribuně, ale také přenosné bezdrátové typy MBD 810 (ruční) nebo MBD 910 (náhlavní / klopový).

Za centrálu ozvučení volíme komfortní JPA 1240A, která má 5 výstupních zón, a tak některé použijeme pro nazvučení interiérů sportovního areálu, nebo JPA 1180, která je sice jednozónová, ale zase má vestavěný tuner a CD/Mp3/USB přehrávač.

Nechceme-li ani tak použít rozhlasovou ústřednu, můžeme volit mixážní pult. V případě rozlehlého, výkonově náročného, ozvučení ještě volíme posílení v podobě koncového zesilovače JPA 480DP.

Jako samotný ozvučovací prostředek jsme zvolili reprosoustavy sloupové DPT 6×x či reentrantní SC-XXAH, umístěné minimálně ve dvojicích na sloupech. Vysoká klimatická odolnost. Výborné vykrytí zvukem i na velkých plochách. Vhodné pro parkoviště, dvory, hřiště, stadiony.

Rádi zpracujeme kompletní návrh takového ozvučení se speciální zvýhodněnou cenou. Kontaktujte nás!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.