Ozvučení pro cvičitelky aerobicu

Datum: 23.01.2009

Pryč jsou doby, kdy si cvičitelka vystačila s hifi věží či řečnickým systémem…

Pryč jsou doby, kdy si cvičitelka vystačila s hifi věží či řečnickým systémem. Tento druh sportu se stal hodně populárním, a tak i cvičitelky dobře ví, že kvalitní, dostatečně výkonné a mobilní ozvučení je výhodou nejenom pro samotnou cvičitelku, ale i pro cvičence, které dobrá, dynamická a líbivá hudba dokáže vybudit ke „sportovnějším a vypocenějším“ výkonům. Samozřejmě, systém musí být pro cvičitelku cenově dostupný.

Následující systém je tedy hlavně mobilní, dostatečně výkonný na běžné velikosti tělocvičen a fitnes center a hlavně cenově dostupný. Ozvučovací systém může být jednodušší nebo složitější. V jednodušším případě je jako směšovací zařízení, na které si cvičitelka napojuje MP3 přehrávač nebo hifi věž a bezdrátový mikrofon v kombinaci MBD 900, použit výkonový mixážní pult (s vestavěným zesilovačem) PMS xxx, na který jsou zapojeny poloprofesionální reprosoustavy BH 2120.

Složitější varianty, a také zvukově lepší, ale také cenově náročnější, znamená jako mixážní pult použit XENYX 802, který má přímo stereofonní vstupy a jehož stereofonní výstup je napojen na 2 aktivní reprosoustavy BC 1000A nebo BC 1200A. Tyto reprosoustavy doporučujeme umístit na hliníkové stojany – trojnožky.

Rádi zpracujeme kompletní návrh takového ozvučení se speciální zvýhodněnou cenou.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.