Ozvučení rozlehlých prostor ne 100 V způsobem

Datum: 23.01.2009

Ozvučení rozlehlých prostor, jako jsou velké restaurace, konferenční sály, kluby, bary, jídelny klade na sebe nárok…

Ozvučení rozlehlých prostor, jako jsou velké restaurace, konferenční sály, kluby, bary, jídelny klade na sebe nárok na použití většího počtu méně výkonných reprosoustav.

V praxi se volí buďto metoda klasického plošného ozvučení pomocí 100 V rozvodu, což ale činí jisté nároky na zesilovače a kabeláž, nebo je možné zvolit metodu jednodušší a to pomocí několika (v našem případě 6 ks) satelitních reprosoustav BC 600 (800) a budícího zesilovače DAP 500. Reprosoustavy se poté napojí sérioparalelně, podle potřeb na místě a především podle jejich počtů.

Systém má navíc, oproti 100 V systémům, výhodu velké vybuditelnosti, takže je možný nejenom provoz jako kulisa, ale také i provoz relativně hlasitý a srozumitelný.

V případě vašeho zájmu vám zpracujeme návrh kompletního ozvučovacího systému podle vašich požadavků. Speciální cena za celou sadu ozvučení na požádání.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.