Ozvučení restaurace či kavárny

Datum: 23.01.2009

Jako zdroj signálu používáme obvykle receiver Hifi, který dle požadavků na další zdroje signálu doplníme…

Jako zdroj signálu používáme obvykle receiver Hifi, který dle požadavků na další zdroje signálu doplníme o CD přehrávače, decky atd. Chceme-li směšovat signály, pak s výhodou použijete mixážní pult XENYX 502.

Jako reproduktory volíme oblíbené SP 302, 502 až 802 (konzola je součástí) nebo pro chodby a sociální zařízení a tam, kde jsou stropy řešeny jako podhled, RPT 122 bez transformátoru (výborný zvuk) nebo z řady RP (liší se opět velikostí a zvukem). V případě 100 V rozvodu volíme řadu RPT (reproduktory obsahují transformátor) nebo vestavujeme transformátor PT 60 do modelu SP 502. Do sádrokartonových stěn se naopak hodí RPT 80×80 nebo 81×111, které mají samozatahovací klapky a tak jejich instalace je snadná.

Reproduktory zapojujeme obvykle sérioparalelně, tak abychom dosáhli jmenovité impedance 4 nebo 8 ohmů, ale to pouze v případě, že reproduktory nejsou rozmísťovány na rozlehlou plochu, v tomto případě je vhodnější již volit 100 V systém (např. v hotelech). Samotná instalace se obvykle s ohledem na vlastnosti našeho sortimentu provádí v rozteči 5 m. Zvolíte-li 100 V systém, pak je třeba příkon systému počítat podle jmenovitých výkonů převodních transformátorů.

Jsou-li větší nároky na množství basů, pak volíme aktivní (s vestavěným zesilovačem) subwoofer SUB 300A (domácí vzhled) nebo aktivní BCW 1200A (robustní, větší).

Má-li být ozvučení malé a nenápadné a taktéž ozvučované prostory jsou malé, pak vřele doporučujeme mini satelitní reprosoustavy SP 202 a domácí aktivní hifi subwoofer SUB 300A.

Speciální cena za celou sadu ozvučení na požádání.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.