Dostaňte zvuk reálného kostela do vašeho obýváku!

Datum: 12.01.2012
V dnešní době je již možné si domů pořídit profesionální hudební nástroje a zvukovou techniku, která splňuje rovněž požadavky profesionálů a přitom nemít strach, že vám jejich cena zruinuje rodinný rozpočet.

Každý z nás určitě alespoň jednou v životě navštívil nějaký kostel či chrám a někoho jistě zaujal dech beroucí zvuk varhan, který se v těchto prostorách krásně rozléhá.

Možná vás napadlo, kdybych uměl na varhany hrát, zda existuje možnost, jak si na tento královský nástroj zahrát nejenom na podobných svatých místech, ale i v klidu a teple domova. Nyní s rozvojem digitálních technologií je to možné a varhanní stroj si může pořídit doslova každý.

Stačí se podívat na web www.hudebnicentrum.cz, kde se tyto nástroje prodávají, konkrétně od firmy Ahlborn, která má více než třicetiletou tradici a jejich produkty jsou na špičkové úrovni.

 

I za málo peněz, hodně muziky.

Začínající hráči nebo zájemci s nízkým rozpočtem si mohou pořídit dostupný přenosný model Parvus II, který obsahuje 13 rejstříků, 5 doplňkových zvuků a jeden manuál se 61 klávesami.

Parvus II je určen nejen pro cvičení a výuku varhanní hry, ale je také ideálním nástrojem pro doprovod pěveckého sboru nebo sólistů. Rovněž ho lze použít pro interpretaci velkého množství hudby vytvořené pro jednomanuálové varhany.

varhany

Inspirace v kostele.

Pro zákazníky vyžadující 2 manuály a vzhled klasických varhan, má firma Ahlborn připraven model Praeludium II, který díky technologii DRAKE nabízí pokrokové funkce a opravdu reálný zvuk nerozpoznatelný od klasických varhan.

V nabídce jsou samozřejmě i další modely mezi kterými si vybere opravdu kdokoliv podle své peněženky. Zákazník si dále může volit délku a tvar pedálu a barevné provedení světlý či tmavý dub, vše aby ideálně ladilo k jeho interiéru.

 

Dodat lze cokoliv.

Kromě toho lze na webu www.hudebnicentrum.cz sehnat všechny existující hudební nástroje nebo zvukovou techniku. Firma vám vše doručí až domů přepravní službou a výhodami, které zatím nenabízí žádný podobně zaměřený obchod v ČR, je možnost zaplacení přes platební kartu nebo sjednání spotřebitelského úvěru Home Credit přímo přes internetové stránky tohoto obchodu.

Kdo ještě váhá, toho snad přesvědčí skutečnost, že kořeny firmy Hudební centrum s.r.o. sahají do roku 1990, kdy byla založena panem Václavem Kuntem, který má s vývojem a výrobou elektronických hudebními nástroji mnohaletou zkušenost.

 

Kompletní prodejní servis.

Firma Hudební centrum provozující e-shop www.hudebnicentrum.cz, nabízí pro všechny zákazníky, kteří u nich zakoupí varhany Ahlborn, dopravu, instalaci a základní zaškolení obsluhy samozřejmě se zajištěným záručním i pozáručním servisem, tj. mají v ceně kompletní služby, aby jejich radost z nového nástroje byla maximální.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.