RC letadlo - Art-Tech F6F Hellcat (21391)

Datum: 31.08.2011

4-kanálové RC letadlo - krásný maketový model se sklopnými křídly a střídavým motorem

Art-Tech F6F Hellcat (21391) - 4-kanálové RC letadlo - krásný maketový model ve 4-kanálovém provedení je vyjímečný svými sklopnými křídly, které kopíeují realitu, model je tak krásně skladný a velmi dobře převozitelný - až pojedete létat, zabere v autě mnohem méně prostoru, než ostatní modely.
Výkonný střídavý motor mu umožní zalétat i akrobatické figury, díky konstrukci z tvrzeného EPP je po případném pádu velmi lehce opravitelný opětovným slepením.
Model je určený pro pokročilejší piloty, zvládne jej ale i začátečník, pokud s létáním začínáte, před ostrým startem doporučujeme využít přibalený RC simulátor - v balení najdete CD se simulátorem a kabel, kterým můžete propojit vysílačku s PC a trénovat pilotáž z pohledu modeláře - díky tomu Vás nebudou počáteční chyby nic stát.

 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.