Ozvučení vozu radiohlídky

Datum: 24.01.2009

Mnohá soukromá rádia oslovují své posluchače také svými „výlety“ do terénu. Právě k tomu jim slouží…

Mnohá soukromá rádia oslovují své posluchače také svými „výlety“ do terénu. Právě k tomu jim slouží vhodně nazvučený vůz, jehož ozvučení se obvykle děje na střeše auta.

Jako hlavní zdroje signálu slouží autorádio + CD měnič, které je napojeno spolu s bezdrátovým mikrofonem MBD 810 nebo MBD 910 do mixážního pultu. Z něho jdeme již na autozesilovač SAC 2090, či jiný, kterým budíme reproduktory.

V rámci vyšší kvality hudebního přenosu reproboxy a subwoofer umísťujeme vně vozu, do střešní nádstavby, kterou je nutné chránit před nepřízní počasí. Obvykle vozy mají vyrobenu laminatovou střešní nádstavbu, v které jsou instalovány satelitní reprosoustavy. Zde doporučujeme několik SP 512 nebo SP 802, vdž směřujících na obě boční strany auta. Subwoofer (BSS 2255, nebo BSS 1255) se nachází v zavazadlovém prostoru. Pokud hlídka někde zastaví na delší dobu, je vhodné zavazadlový prostor otevřít.

I tyto systémy, český výrobce DEXON, navrhuje a nabízí. Pro zpracování návrhu ozvučení doporučujeme kontaktovat Dexon Czech s.r.o. na jejich stránkách www.dexon.cz nebo na tel. 596 321 160. Tento český výrobce posoudí ozvučovaný prostor a kompletně navrhne dané ozvučení zcela zdarma.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.