Ozvučení hřiště a sportovního areálu

Datum: 23.01.2009

Ozvučení venkovních ploch si klade na sebe především nároky na klimatickou odolnost, ale také na srozumitelnost …

Ozvučení venkovních ploch (stadion, hřiště) si klade na sebe především nároky na klimatickou odolnost, ale také na srozumitelnost ozvučení a dále vykrytí akustickým signálem na vhodná místa.

Jako zdroj signálu volíme mimo podkresové hudby z CD, receiveru atd., vyhlašovací mikrofon PA 570 umístěný obvykle v ozvučovací kabině, vrátnici či na tribuně, ale také přenosné bezdrátové typy MBD 830 (ruční) nebo MBD 930 (náhlavní / klopový).

Za centrálu ozvučení volíme komfortní ZA 6240, která má 5 výstupních zón, a tak některé použijeme pro nazvučení interiérů sportovního areálu, nebo JPA 1185 popř. JPA 1305, která je sice jednozónová, ale zase má vestavěný tuner a CD/Mp3/USB přehrávač.

Nechceme-li ani tak použít rozhlasovou ústřednu, můžeme volit mixážní pult. V případě rozlehlého, výkonově náročného, ozvučení ještě volíme posílení v podobě koncového zesilovače T 1D500.

Jako samotný ozvučovací prostředek jsme zvolili reprosoustavy sloupové DPT 6×x či reentrantní SC-XXAH, umístěné minimálně ve dvojicích na sloupech. Vysoká klimatická odolnost. Výborné vykrytí zvukem i na velkých plochách. Vhodné pro tribuny, hřiště i stadiony.

Rádi zpracujeme kompletní návrh takového ozvučení se speciální zvýhodněnou cenou. Kontaktujte nás!

 .<>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.