Zlato vs Bitcoin! Kdo vyhraje?!

Datum: 26.09.2017
Praha 26. září (PROTEXT) - Zlato je dlouhodobě tzv. uchovatel hodnoty, ale dnes také zajímavý opěrný bod pro obchod s Bitcoinem. Stále více lidí začíná objevovat tajemství digitálních měn, kterým dominuje Bitcoin (BTC) a stále více lidí zjišťuje, jak obrovské možnosti...
Praha 26. září (PROTEXT) - Zlato je dlouhodobě tzv. uchovatel hodnoty, ale dnes také zajímavý opěrný bod pro obchod s Bitcoinem. Stále více lidí začíná objevovat tajemství digitálních měn, kterým dominuje Bitcoin (BTC) a stále více lidí zjišťuje, jak obrovské možnosti tyto měny přináší. Nejen pro celosvětový obchod, ale i pro jednotlivce, kteří se odváží do nového světa virtuálních peněz proniknout. Historie nám ukázala jak dobře se dá do této měny investovat a navíc s ní platit. Bitcoin je uznán jako komodita a tím je právem spojován se zlatem. Myšlenku, jak využít této měny má právě i portál www.eurozlato.cz, který nabízí platbu touto měnou. Jednoduše zde zaplatíte Bitcoinem a naopak své zlato můžete prodat i za Bitcoin. Z virtuální měny udělat fyzické zlato je dnes hračkou. Co je vlastně Bitcoin? Jde o svobodnou digitální měnu, která má celou řadu jedinečných vlastností. Tak například je plně decentralizovaná a nezávislá na žádné centrální bance a jiné autoritě. Je celosvětová a operovat s ní může každý, kdo má přístup k internetu. Je plně směnitelná za jakoukoliv jinou měnu a k nakládání s ní nepotřebujete žádného prostředníka! A především: Bitcoin je zcela transparentní, anonymní a otevřenou měnou, kterou už uznává řada velkých obchodníků, bank a dokonce i států mimo i v Evropské unii! Takže jakmile nějaké Bitcoiny získáte, máte spoustu možností. Můžete za ně nakoupit různé zboží nebo je prostě směnit třeba na eura či právě za fyzické zlato na webu www.eurozlato.cz. Jednoduše máte buď Bitcoiny nebo zlato. ( zlato fyzicky máte v ruce nebo využijete úschovy. Zprávy o Bitcoinu plní stránky novin a hodnota jednoho BTC stoupla z centů na více než tisíce dolarů! To zní skvěle, ale jak lze Bitcoiny získat a zaplatit jimi za fyzické zlato? Bitcoiny jsou generovány virtuálním procesem nazvaným mining, neboli těžba. Ta probíhá na počítačích, které složitými matematickými úkony vypočítávají řešení, díky kterým mohou (vytěžit) Bitocoiny. Další možností je samozřejmě nákup Bitcoinů. Dobrá tedy, jak začít? Chcete zlato a nemáte Bitcoiny? Pokud chcete Bitcoin, existuje celá řada směnáren, kde lidé s Bitcoiny obchodují. BTC se prodávají i nakupují třeba za dolary či eura. Na https://coinmate.io Vám Bitcoin hravě zajistí. Opravdu to funguje? No jasně! Lidí, kteří na Bitcoinech vs zlato vydělávají, je stále víc. Tak či tak, obchodovat s Bitcoinem a se zlatem se vyplatí! Kontakty: info@eurozlato.cz www.eurozlato.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.