Miroslav Filinger novým jednatelem společnosti ERGO Pro, spol. s r. o.

Datum: 25.10.2016

ERGO pojišťovna, a.s., přivítala do vedení své dceřiné společnosti ERGO Pro, spol. s r. o. nového jednatele Miroslava Filingera (39 let).

 

Miroslav Filinger přichází do ERGO Pro z Expobank CZ (dříve LBBW Bank CZ), kde byl zodpovědný především za private banking a externí distribuční kanály po více než čtyři roky. Vystudoval na Bankovním institutu v Praze obor Finance se specializací na ekonomiku a managemet, v současné době studuje MBA na LIGS University se zaměřením na strategický management.

 

Odbytová organizace ERGO Pro, spol. s r. o., byla založena v roce 2000 a do roku 2012 vystupovala pod názvem HMI Česká republika, spol. s r. o. Již od svého založení je strategickým partnerem ERGO pojišťovny. Kromě České republiky působí ERGO Pro i v sedmi dalších evropských zemích.

 

ERGO Pro poskytuje služby v celém rozsahu pojišťovacích a finančních služeb s akcentem na vybrané exkluzivní pojistné produkty. Nejzajímavějším z nich je ERGO Renta, unikátní investiční důchodové pojištění s možností investovat do německých fondů MEAG, který v oboru financí získal celou řadu prestižních ocenění. MEAG je jedním z největších správců majetku v evropském finančním sektoru a v současné době spravuje investice v hodnotě okolo 262 miliard EUR.

 

Miroslav Filinger v novém působišti využije bohaté zkušenosti s prodejem, řízením obchodních útvarů a definováním vhodné obchodní strategie. Jeho odpovědností bude především rozvoj distribuční sítě exkluzivních finančních poradců ERGO pojišťovny na českém trhu, zvýšení kvality poskytovaných služeb a rozšíření nabízeného portfolia produktů zejména ve spolupráci s ERGO pojišťovnou, eventuálně i s dalšími partnery.

 

 „Mým cílem je zaměřit se na kvalitní práci obchodních týmů a na dlouhodobý udržitelný růst. Chci, aby tým lidí v ERGO Pro pomáhal kvalitním poradenstvím zvýšit povědomí o exkluzivních produktech poskytovaných našim klientům pojišťovnou ERGO,“ uvedl ke svému nástupu Filinger.

 

Když není ve volném čase s rodinou, rád sportuje nebo poznává krásy české krajiny ze sedla motocyklu. 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.