UnionPay nabízí bezpečnou a pohodlnou platební službu čínským studentům studujícím v zahraničí

Datum: 29.08.2016
Šanghaj (Čína) 29. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Se začátkem nového semestru vyjíždějí do zahraničí čínští studenti, kteří studují v cizích zemích. Je známo, že více než 2 000 vzdělávacích institucí mimo pevninskou Čínu akceptuje karty UnionPay pro úhradu školného...
Šanghaj (Čína) 29. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Se začátkem nového semestru vyjíždějí do zahraničí čínští studenti, kteří studují v cizích zemích. Je známo, že více než 2 000 vzdělávacích institucí mimo pevninskou Čínu akceptuje karty UnionPay pro úhradu školného a systém platební služby UnionPay pokrývá veškeré aspekty každodenního života studentů a život v hlavních destinacích. Pohodlná platba v hlavních studentských destinacích 18 milionů obchodníků a 1,3 milionu bankomatů ve 160 zemích a regionech nyní akceptuje karty UnionPay. Více než 300 000 terminálů prodejních míst v Hongkongu, Macau, na Tchaj-wanu, v Austrálii, v Kanadě, Singapuru a Koreji podporuje mobilní QuickPass od společnosti UnionPay a tím umožňuje studentům platit pomocí smartphonů. USA jsou preferovaným místem zahraničního studia. Kreditní karty UnionPay jsou akceptovány v knihkupectvích na kampusech na více než 20 velkých vysokých školách a univerzitách. Téměř všechny lokální bankomaty akceptují karty UnionPay a 80 % lokálních prodejců akceptuje kreditní karty UnionPay. Studenti mohou platit kartami UnionPay na internetových stránkách, jako je Amazon a eBay. Někteří prodejci, např. B&H, poskytují studentům exkluzivní privilegia. V Austrálii jsou karty UnionPay akceptovány v 80 % bankomatů a u 65 % obchodníků a více než polovina těchto obchodníků akceptuje mobilní QuickPass společnosti UnionPay. Asi 400 místních institucí akceptuje karty UnionPay offline. Stále více čínských studentů studuje ve Spojeném království, kde většina bankomatů akceptuje karty UnionPay. Šestnáct institucí také akceptuje karty UnionPay k úhradě školného a ubytování. Karty UnionPay jsou také akceptovány v centrech služeb studentům, na studentských kolejích a v univerzitních knihovnách. Karty UnionPay ušetří nepříjemnosti spojené s nošením hotovosti a výměnou zahraničních měn. Studenti mohou požádat o karty UnionPay ve 40 zemích a regionech a využívat tak pohodlí a exkluzivní privilegia. Pohodlná zahraniční online platba školného Studenti mohou pomocí karet UnionPay platit také školné online. Za prvé prostřednictvím platforem plateb školného, např. peerTransfer (více než 900 institucí), Western Union (více než 400 institucí) a pěti platforem pro platby školného v rámci tchajwanských bank (celkem 95). Za druhé prostřednictvím platební stránky na oficiálních stránkách instituce, včetně více než 700 škol pokrytých v rámci TMS a TouchNet a univerzit v Hongkongu, Austrálii a na Novém Zélandu. Online karty UnionPay umožňují snadnou a rychlou platbu školného. Obecně platí, že finanční prostředky jsou připsány na účet do tří pracovních dnů bez jakýchkoliv poplatků za měnové převody a online platba UnionPay celkově zajišťuje bezpečnost plateb. Studenti mohou také využívat mnoha slev a privilegií, když platí školné online pomocí karet UnionPay. Více informací získáte na: http://www.unionpayintl.com Kontakt: Pan Chen, Tel: +86-10-63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.