Veletrh CHINA BRAND SHOW 2016 v Polsku

Datum: 12.08.2016
Praha 12. srpna (PROTEXT) - Jedinečná příležitost pro české a slovenské obchodníky jak zdarma navázat spolupráci s čínskými partnery, se naskytne ve dnech 15. až 17. září 2016 v Kongresovém a veletržním centru v polské Varšavě. Bude se zde konat veletrh CHINA BRAND SHOW pořádaný...
Praha 12. srpna (PROTEXT) - Jedinečná příležitost pro české a slovenské obchodníky jak zdarma navázat spolupráci s čínskými partnery, se naskytne ve dnech 15. až 17. září 2016 v Kongresovém a veletržním centru v polské Varšavě. Bude se zde konat veletrh CHINA BRAND SHOW pořádaný Ministerstvem obchodu Čínské lidové republiky. Výstavy se zúčastní více než 300 čínských firem z různých oblastí. Na své si zde přijdou zájemci o výrobky a zařízení pro domácnost, koupelny i kuchyně, stavební materiály, moderní elektroniku, osvětlení, automobilový i potravinový průmysl a bezpečnostní zařízení. Kromě vystavovatelů zde budou probíhat také semináře zaměřené na investice, ekonomickou i technologickou spolupráci či prezentace nových produktů. Exkluzivně pro české a slovenské firmy pak budou ZDARMA zajištěny autobusové linky (z Prahy, Ostravy a Bratislavy), vstup a ubytování na veletrhu. Více informací a registraci najdete na www.gisme.cz. Kontakt pro média: Kamil Žurek Projektový manažer Governance Institute +420 605 210 886 zurek@govin.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.