Prestižní britský certifikát kvality UKQS

Datum: 20.07.2016
Praha 20. července (PROTEXT) - Vstupte do světa kvality a získejte od ekvality prestižní britský certifikát UKQS. Jasných 6 výhod, proč ho mít? 1) Certifikát UKQS = PRESTIŽ - jen 5000 licencí pro ČR 2) Zvýšení image vaší společnosti - zlepšete svou image a tím...
Praha 20. července (PROTEXT) - Vstupte do světa kvality a získejte od ekvality prestižní britský certifikát UKQS. Jasných 6 výhod, proč ho mít? 1) Certifikát UKQS = PRESTIŽ - jen 5000 licencí pro ČR 2) Zvýšení image vaší společnosti - zlepšete svou image a tím zároveň svůj byznys 3) Uzavřené klubové členství UKQS ČR - staňte se členem klubu UKQS ČR, navazujte obchodní kontakty a využijte možnosti osobního (např. NLP), firemního či životního koučinku zdarma 4) Příznivá cena - v poměru výkon a cena, které tento certifikát nabízí, je cena 7000,- Kč (resp. 5000,- Kč pro držitele certifikátu ISO 9001) zanedbatelná. 5) Přímo podporujete charitu - Kapka naděje 6) Zviditelnění oproti konkurenci - buďte jiní než konkurence Pro bližší informace či zájem o certifikát nás kontaktujte. ekvalita.cz - umíme to lépe Kontakt: hotline: 841 999 841 web: www.uk-quality.co.uk ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.