Bitcoin opět roste, důvodem je blížící se půlení

Datum: 16.06.2016
Praha 16. června (PROTEXT) - Bitcoin opět roste, důvodem je blížící se půlení. Cena jednoho bitcoinu přesáhla hranici 700 dolarů (cca 18 000 Kč). Jedná se tak za rok o téměř o trojnásobný nárůst. Pavel Niedoba, ředitel webového serveru simplecoin.cz, který nákup a prodej...
Praha 16. června (PROTEXT) - Bitcoin opět roste, důvodem je blížící se půlení. Cena jednoho bitcoinu přesáhla hranici 700 dolarů (cca 18 000 Kč). Jedná se tak za rok o téměř o trojnásobný nárůst. Pavel Niedoba, ředitel webového serveru simplecoin.cz, který nákup a prodej bitcoinu v ČR již od roku 2013 zprostředkovává k tomu uvedl: "Zhruba každé čtyři roky se množství bitcoinů emitovaných do oběhu snižuje o polovinu. K takzvanému půlení dojde za 24 dní (10.7.2016) a trh na tuto skutečnost reaguje s předstihem." Měna Bitcoin dlouhodobě posiluje a získává si po světě stále více uživatelů. Bitcoin má oproti klasickým měnám několik výhod. Zřídit si bitcoinový účet může každý sám na svém počítači nebo mobilním telefonu během pár vteřin. Bitcoin umožňuje přenos hodnoty po světě během pár vteřin prostřednictvím sítě Internet a je dělitelný na několik desetinných míst, tudíž je možné vždy nakoupit a odeslat příjemci požadovanou část. Kontakt: Karel Kyovský generalbytes@generalbytes.com GENERAL BYTES s.r.o.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.