Program Luxury Card představuje tři špičkové kovové karty od společnosti MasterCard, které nabízí skvělé výhody

Datum: 04.02.2016
NEWARK (Delaware)/JACKSON (Wyoming) 4. února (PROTEXT/BusinessWire) - Provozovatel programu Luxury CardTM vydal tři nové kovové kreditní karty s patentovaným provedením a vzhledem: nejkvalitnější zlatou kartu MasterCard® Gold CardTM, černou kartu střední úrovně MasterCard® Black...
NEWARK (Delaware)/JACKSON (Wyoming) 4. února (PROTEXT/BusinessWire) - Provozovatel programu Luxury CardTM vydal tři nové kovové kreditní karty s patentovaným provedením a vzhledem: nejkvalitnější zlatou kartu MasterCard® Gold CardTM, černou kartu střední úrovně MasterCard® Black CardTM a titanovou kartu základní úrovně MasterCard® Titanium CardTM. Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní verzi této tiskové zprávy si můžete přečíst na webové stránce: http://www.businesswire.com/news/home/20160203005422/en/ Luxury Card je jediným karetním programem na světě, který vydává kompletní řadu kovových a uhlíkových karet, karet potažených 24 karátovým zlatem a s možností vrácení peněz z jednotlivých transakcí ve výši až 2%. Kromě jedinečného designu a provedení nabízí tyto karty svým držitelům řadu výhod, včetně, mimo jiné: • Nejlepší bonusový program • ZDVOJNÁSOBENÍ ZÍSKANÝCH BODŮ při použití karty pro platbu za letenky. Například za 50 tisíc bodů získáte letenku v hodnotě 1 000 dolarů • Vrácení až 2% z provedených transkací • Pro držitele zlatých a černých karet (Gold Card a Black Card) nabízíme každý rok slevu až 200 dolarů na nákup letenek • Luxury Card ConciergeTM, jedinečné služby osobní asistence s nepřetržitým provozem • VIP Hotel & Travel Program (VIP program pro hotely a cestování) • Luxury Gifts (Luxusní dárky) od nejikoničtějších a nejslavnějších světových značek pro držitele karet Gold Card a Black Card • Luxury Magazine - časopis určený pouze pro členy, který představuje kompletního průvodce luxusním zbožím • Čipová technologie chrání informace o zákazníkovi a jeho účtu Produkty programu Luxury Card jsou zaměřeny na uspokojování potřeb držitelů karet, a to jak doma tak v zahraničí. “Všechny produkty programu Luxury Card jsou špičkové a orientované na zákazníka. A to počínaje našimi novými webovými stránkami až po všechny naše služby. Snažíme se našim členům nabízet výjimečné výhody a hodnoty,” řekla Marina Kissam, ředitelka programu Luxury Card pro vztahy se zákazníky. Každý produkt v programu Luxury Card má různý roční poplatek, podle rozsahu nabízených výhod. Více informací najdete na webových stránkách luxurycard.com. O programu Luxury Card Více informací o produktech, kreditních kartách a službách programu Luxury Card najdete na webových stránkách luxurycard.com. Štítky: Luxury Card, kovové karty, kreditní karty Přečtěte si původní zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160203005422/en/ Kontaktní informace Luxury Card Marina Kissam marina@luxurycard.com Zdroj: Luxury Card Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.