Město Nanning a tisková kancelář Xinhua vydají měnový index Čína-ASEAN

Datum: 01.10.2015
Nanning (Čína) 1. října (PROTEXT/PRNewswire) - Nedávno podepsala tisková kancelář Xinhua smlouvu s městem Nanning, což je hlavní město autonomního regionu Guangxi Zhuang v jižní Číně, týkající se sestavení a vydání měnového indexu Čína-ASEAN (China-ASEAN Monetary Index...
Nanning (Čína) 1. října (PROTEXT/PRNewswire) - Nedávno podepsala tisková kancelář Xinhua smlouvu s městem Nanning, což je hlavní město autonomního regionu Guangxi Zhuang v jižní Číně, týkající se sestavení a vydání měnového indexu Čína-ASEAN (China-ASEAN Monetary Index - CAMI). Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150930/272289 CAMI je základním komponentem finanční informační platformy „Informační přístav Čína-ASEAN", který bere jako referenční hodnoty index amerického dolaru a index eura. CAMI je souhrnným vyjádřením fluktuace směnného kurzu měny mezi čínským RMB a měnami zemí ASEAN na základě údajů ohledně směnných kurzů velkých měn a obchodu mezi Čínou a zeměmi ASEAN. CAMI poskytuje referenční základ pro efektivní přímou měnovou směnu pro regionální volný obchod, Město Nanning je trvalým místem konání výstavy CAEXPO již od roku 2004 a stalo se důležitou platformou k prohloubení spolupráce mezi Čínou a zeměmi ASEAN v minulých dvanácti letech; město se také stalo kanálem k propojení zemí podél námořní hedvábné stezky 21. století. Odkazy na přiložené snímky: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=260228 KONTAKT: Ma Zhenyu, Tel: 86-10-63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.