Firma Bentley důvěrně požádala Komisi pro cenné papíry (SEC) o schválení veřejného úpisu svých kmenových akcií třídy B

Datum: 09.07.2015
Exton (USA/Pensylvánie) 9. července (PROTEXT/BusinessWire) - Firma Bentley Systems, Incorporated dnes oznámila, že důvěrně podala Komisi pro cenné papíry (Securities and Exchange Commision - SEC) žádost o schválení počátečního veřejného úpisu svých kmenových akcií třídy B....
Exton (USA/Pensylvánie) 9. července (PROTEXT/BusinessWire) - Firma Bentley Systems, Incorporated dnes oznámila, že důvěrně podala Komisi pro cenné papíry (Securities and Exchange Commision - SEC) žádost o schválení počátečního veřejného úpisu svých kmenových akcií třídy B. Veřejný úpis akcií bude zahájen poté, co Komise pro cenné papíry (SEC) dokončí kontrolu žádosti a úpis schválí. Toto oznámení zveřejňujeme v souladu s ustanovením článku 135 Zákona o cenných papírech z roku 1933. V souladu s ustanovením článku 135 tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku k prodeji či odkupu žádných cenných papírů a dokud nebude schválena, není možné jí za takovou nabídku považovat a všechny transakce, které proběhnou před schválením tohoto veřejného úpisu akcií budou neplatné a neúčinné, v souladu s místně platnými zákony o obchodování s cennými papíry. Odkaz na původní verzi článku na webu businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150707006614/en/ Kontaktní informace Bentley Systems, Incorporated Ron Kuhfeld, +1 610 321 6493 ron.kuhfeld@bentley.com Zdroj: Bentley Systems, Incorporated Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.