YES BANK se spojila s Taisys, s hlavním digitálním posílením mobilního bankovnictví pro Indii

Datum: 09.07.2015
Taipei 9. července (PROTEXT/PRNewswire) - Protože měl „Program digitální Indie", vyhlášený indickým ministerským předsedou Narendrou Modim, za cíl transformovat Indii na digitálně podporovanou společnost, Taisys Technologies oznámila své strategické partnerství s YES BANK,...
Taipei 9. července (PROTEXT/PRNewswire) - Protože měl „Program digitální Indie", vyhlášený indickým ministerským předsedou Narendrou Modim, za cíl transformovat Indii na digitálně podporovanou společnost, Taisys Technologies oznámila své strategické partnerství s YES BANK, což je pátá největší indická soukromá banka, a spolupráci s NPCI, aby vstoupila na indický trh. Taisys India a YES BANK budou spolupracovat na platformě k vydání ultratenké SIM pro mobilní bankovnictví - celosvětově patentované technologie společnosti Taisys. Tato spolupráce umožňuje uživatelům mobilních telefonů užívat si zabezpečených převodů finančních prostředků, běžných plateb, plateb u obchodníků, plateb VAS v celém segmentu mobilních zařízení, a to včetně obyčejných telefonů. Toho bude dosaženo integrací platformy m-Banking od společnosti Taisys s YES BANK Money, což je domácí služba poskytující finanční převody, určená ke splnění potřeb finančních převodů migrantů a obyvatel Indie, kteří nevyužívají bankovní služby, nebo je využívají jen omezeně. Anand K Bajaj, prezident a vedoucí oddělení pro digitální platby a mobilitu v YES BANK, uvedl: „Partnerství se společností Taisys je pro nás potěšením, a to díky tomuto inovačnímu řešení, které předznamenává pozitivní dopad na Indii. V době, kdy jsou aplikace a SIM na svém vrcholu a řeší výzvy týkající se konektivity a zabezpečení v rukách široké veřejnosti, věříme, že řešení společnosti Taisys, což je agnostik v oblasti telekomunikací a sluchátek, bude zcela něco nového." YES BANK je jedničkou v oblasti digitálních plateb v Indii a stála u zrodu různých platebních řešení. NPCI také spolupracuje se společností Taisys, aby vytvořila společnou platformu, která bude poskytovat mobilní bankovnictví všem ostatním bankám. Jason Ho, předseda představenstva společnosti Taisys, uvedl: „Naším cílem je digitální Indie. Řešení společnosti Taisys snižuje investice do další infrastruktury pro digitalizaci mobilního bankovnictví v zemědělských a městských oblastech Indie a výrazně pomůže zrychlit digitalizaci země!" Společnost Taisys Technologie nedávno zřídila svou indickou pobočku a centrum pro vědu a výzkum a vidí velký potenciál pro růst na trhu indického mobilního bankovnictví. Abhishek Saxena, generální ředitel společnosti Taisys India, uvedl: „Zavádíme platební řešení pro hotovostní platby, které se bude poskytovat velké zákaznické základně. Umožní bezproblémové zabezpečené služby, včetně služeb s přidanou hodnotou pro dobíjení mobilních telefonů a platby účtů." Spojení mezi bankou YES BANK a společností Taisys nabídne služby mobilních plateb na indickém trhu s více než 800 miliony uživatelů mobilních telefonů. Jako přivítání digitální transformace Indie začínáme od digitálních peněženek. Společnosti Taisys představí úchvatné nové služby na MWC Šanghaj 2015. Kontakt pro média u společnosti Taisys: Lotus Lin Tel: +886226270927, linka 6005 E-mail: lotus.lin@taisys.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.