Revoluční novinka Commodity+ , obchodní software

Datum: 13.04.2015
Praha 13. dubna (PROTEXT) - Na začátku byly komodity. Nyní je tu vyspělá technologie. Commodity+ přináší unikátní spojení těchto zdánlivě neslučitelných světů. Společnost World Systems Market Inc. přichází s revoluční novinkou na poli obchodování s fyzickými komoditami....
Praha 13. dubna (PROTEXT) - Na začátku byly komodity. Nyní je tu vyspělá technologie. Commodity+ přináší unikátní spojení těchto zdánlivě neslučitelných světů. Společnost World Systems Market Inc. přichází s revoluční novinkou na poli obchodování s fyzickými komoditami. Díky neustálému výzkumu a vývoji se nám podařilo vyvinout našeho nejprogresivnějšího robota - Commodity+. Tento obchodní software pro své obchodování využívá komoditního trhu, kde za vás dokáže vyhodnotit nespočet obchodních příležitostí, které by vám jinak unikly. Na každém kroku naší cesty životem jsou spolu s námi i zdroje a suroviny - komodity. Nekonečný proces, na jehož počátku je vždy naše Země, zahrnuje stále opakující se úrodu a neúnavnou lidskou práci. Nyní máte jedinečnou možnost stát se aktivním účastníkem tohoto od pradávna sledovaného trhu a využít jej pro budování vašich snů. Obchodní software Commodity+ se stane partnerem na cestě ke komoditnímu trhu a svobodnému rozhodování. Se stále se zvyšující spotřebou lidstva roste i poptávka po surovinách, a tím roste i objem obchodovaných komodit. Jednou z hlavních výhod je "hmotná podstata" komodit, jejich cena nikdy neklesne na nulu. Podstatou produktu Commodity+ je automatický obchodní systém (software), který dokáže samostatně, tj. bez zásahu lidského faktoru, analyzovat vývoj na trhu, vyhledávat ziskové obchodní příležitosti a automaticky generovat pokyny k nákupu nebo prodeji s cílem maximalizovat zhodnocení majetku klientů. Na rozdíl od předešlých generací robotů však tyto příležitosti dokáže vyhledávat a obchodovat na trzích fyzických aktiv, tedy komodit. Díky zvýšení mozkové kapacity je Commodity+ 16x efektivnější, přesnější, výkonnější a schopnější. Jeho unikátní stavba mu umožnuje sledovat více trhů z více úhlů a zhodnotit tak nekonečně mnoho strategií, čehož by lidský mozek za normálních okolností nebyl schopen. Systém zajišťovacích instrumentů u robota garantuje tzv. nezáporný zisk z každého obchodu. Díky tomuto řešení dochází k tzv. "zamykání zisku" pro klienty. Čas - nejcennější veličina našeho života. Obchodní software Commodity+ vás o něj nepřipraví. Právě naopak, díky němu můžete už jen plánovat svoji budoucnost a osobní cíle. Software totiž pracuje zcela sám, bez zásahu člověka. 24 hodin denně, 5 dní v týdnu. Staňte se i vy součástí největšího a nejstaršího trhu na světě a získejte roční zhodnocení svého majetku až do výše 20 %. Více informací o novém produktu najdete na www.commodity-plus.com. Kontakt: Pro více informací kontaktujte: Barbora Samková, barbora.samkova@wsmrobot.com, Tel.: +420 778 520 534 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.