Setkání podnikatelů u kulatého stolu

Datum: 21.02.2015
Praha 21. února (PROTEXT) - Problémy s řízením podniku vyřešíte u kulatého stolu. Potřebujete inspiraci pro efektivnější řízení vašeho podniku, ale nemáte prostor ztrácet čas na celodenních školeních? Řešíte podnikatelské, manažerské či prodejní problémy a rádi...
Praha 21. února (PROTEXT) - Problémy s řízením podniku vyřešíte u kulatého stolu. Potřebujete inspiraci pro efektivnější řízení vašeho podniku, ale nemáte prostor ztrácet čas na celodenních školeních? Řešíte podnikatelské, manažerské či prodejní problémy a rádi byste získali názory jiných? Zajímá vás především efektivita a příklady z praxe? Získat inspiraci a elegantně vyřešit vaše manažerské starosti můžete nyní v rámci setkání podnikatelů "U kulatého stolu" dne 27. února 2015. Téma diskuse je tentokrát řízení podniku. Jedná se o tříhodinové setkání manažerů a podnikatelů, moderované odborníkem, plné inspirace, otázek a odpovědí. "Na rozdíl od klasických školení nejde o suchou teorii, kterou si podnikatelé mohou vyčíst z odborné literatury, ale o pragmatické řešení praktických problémů. Na základě reálných zkušeností mají účastníci dostatek času konzultovat problematiku vlastního podniku. Sám jsem pomáhal řešit problémy řízení u 80 českých firem. Z těchto zkušeností vám rád poskytnu svůj pohled na věc," přiblížil náplň setkání majitel a jednatel české poradenské společnosti J.I.P. pro firmy s.r.o. Jiří Jemelka. Jiří Jemelka se zabývá poradenskou činností již více než 12 let. Je předseda představenstva společnosti FRIGOMONT a.s., výkonný ředitel společnosti OK DESIGN s.r.o., exekutivní poradce v několika českých firmách, přední český odborník na řízení podniků, prodej a leadership, expert na koučování a formování podnikatelů, manažerů a obchodníků, řečník na odborných konferencích zaměřených na podnikatelské problémy a výzvy a provozovatel společnosti J.I.P. pro firmy s.r.o. POZVÁNKA NA AKCI: "KULATÝ STŮL NA TÉMA ŘÍZENÍ PODNIKU" KDY: 27. února 2015, 9.00 - 12.00 hod. KDE: Olomouc, zasedací místnost OK DESIGN s.r.o. Cena: 1.999,- Kč, platba na místě Přihlášky na emailu: jiri.jemelka@btci.cz Více informací je k také dispozici na http://btci.cz/kurzy/kulaty-stul#registrace nebo na http://jip-pf.cz/kulaty-stul Další setkání u kulatého stolu na téma „prodej a „leadership“ se pravidelně koná na dvou místech a to v Olomouci a v Dačicích. Více informací o akci získáte na adrese: jiri.jemelka@btci.cz Kontakt: Ing. Bc. Jiří Jemelka +420 603 995 052 jiri.jemelka@jip-pf.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.