BCBG Max Azria Group přetváří a posiluje kapitálovou strukturu

Datum: 09.02.2015
Los Angeles 9. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost BCBG Max Azria Group, LLC dnes oznámila, že přebudovala a výrazně posílila kapitálovou strukturu firmy. Společnost získala od investorů finanční injekci ve výši 135 milionů amerických dolarů v hotovosti, provedla restrukturalizaci...
Los Angeles 9. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost BCBG Max Azria Group, LLC dnes oznámila, že přebudovala a výrazně posílila kapitálovou strukturu firmy. Společnost získala od investorů finanční injekci ve výši 135 milionů amerických dolarů v hotovosti, provedla restrukturalizaci svých závazků a posílila svou balanci. Díky tomu má nyní BCBG Max Azria Group ideální pozici pro rozvoj do budoucna. Zakladatel společnosti Max Azria setrvá ve funkci generálního ředitele firmy BCBG Max Azria Group a jeho manželka Lubov Azriaová zůstane ve funkci kreativní ředitelky. Ve firmě si nadále ponechají významný vlastnický podíl, vedle investorů, včetně poboček a klientů společnosti Guggenheim Partners. "Máme velkou radost z našich značek, podnikání a výhledů do budoucna," řekl Azria, který firmu založil v roce 1989. "Velice si ceníme toho, že investoři vyjádřili svou důvěru našemu podnikání a strategickým plánům." O společnosti BCBG Max Azria Group, LLC BCBG Max Azria Group, LLC je jedna ze světových jedniček v oblasti konfekce, která zastřešuje značky jako například BCBGMAXAZRIA, Herve Leger by Max Azria a BCBGeneration. Tyto značky jsou zastoupeny ve více než 41 zemích ve více než 1000 obchodů, které nabízí luxusní spektrum kolekcí nejkvalitnější dámské konfekce a doplňků. Kolekce se prodávají rovněž ve speciálních buticích a obchodech v komplexech nejprestižnějších obchodních domů na celém světě, jako jsou například Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Bloomingdale's, Nordstrom, Macy's, Lord & Taylor, Net-a-Porter a Harvey Nichols. KONTAKT: BCBG Max Azria Group, LLC Sunny Jenkins Email : sunny.jenkins@bcbg.com Tel : +1-914-629-3517 Dotazy pro firmu Guggenheim Partners Mike Sitrick Email : Mike_Sitrick@Sitrick.com Tel : +1 (310) 788-2850 Seth Lubove Email :Slubove@Sitrick.com Tel : +1 (310) 310-9299
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.