Medvídka pod stromeček nabízí Pojišťovna VZP

Datum: 03.11.2014
Praha 3. listopadu (PROTEXT) - Ježíšek má letos o tip na dárek navíc. Pojišťovna VZP spustila vánoční kampaň nabízející pod stromeček úrazové pojištění pro děti Medvídek. „Chápeme, že pojistka není pro děti zrovna nejatraktivnější dárek. Víme ale, že rodiče...
Praha 3. listopadu (PROTEXT) - Ježíšek má letos o tip na dárek navíc. Pojišťovna VZP spustila vánoční kampaň nabízející pod stromeček úrazové pojištění pro děti Medvídek. „Chápeme, že pojistka není pro děti zrovna nejatraktivnější dárek. Víme ale, že rodiče a hlavně prarodiče nebo tety chtějí dát dětem něco praktického a slyší na možnost poskytnout dětem nějakou ochranu. Proto jsme vymysleli dárek, který bude užitečný a zároveň udělá radost i dětem,“ vysvětluje Halina Trsková, obchodní a marketingová ředitelka PVZP. Pojišťovna VZP od začátku listopadu nabízí k dětskému úrazovému pojištění Medvídek i opravdového plyšáka. Pojištění na rok včetně hračky vyjde na pouhých 483,- korun. Vánoční balení pojistky s Medvídkem je k dostání na všech pobočkách Pojišťovny VZP a také na obchodních místech Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR. Prodej pojistky pod stromeček podpoří i kampaň v rozhlasu a in-store komunikace realizovaná formou plakátů a POS nosičů na pobočkách, direct mailing a online bannery. - fotografii medvídka v tiskové kvalitě je možné stáhnout z dropboxu zde: http://bit.ly/pvzp_medvidek-pod-stromecek Pojišťovna VZP, a. s. je univerzální životní pojišťovna. Od roku 1994 fungovala na trhu jako součást VZP ČR, po vstupu Česka do Evropské unie v roce 2004 působí samostatně. Poskytuje cestovní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti, pojištění běžné občanské odpovědnosti, úrazové pojištění, komerční zdravotní pojištění, zdravotní pojištění cizinců a další pojistné produkty. Jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky. Ke konci roku 2013 dosáhla předpisu pojistného ve výši 387,8 mil. Kč. V roce 2014 navýšila svůj kapitál na 253 mil. Kč. Více informací o PVZP najdete na www.pvzp.cz. Pro další informace, nebo pokud chcete dostávat podobné zprávy, prosím kontaktujte: - Lucie Buchtelová, odbor obchodu a marketingu - styk s veřejností, Pojišťovna VZP, a. s., tel. (+420) 733 594 937 nebo mail lucie.buchtelova@pvzp.cz - Zdeněk Fekar, mediální zástupce Pojišťovny VZP, a. s., tel. (+420) 775 599 024 nebo mail zdenek@evox.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.