Crowe Horwath International představila místopředsedy představenstva

Datum: 29.10.2014
New York 29. října (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Crowe Horwath International oznámila, že Chuck Allen, generální ředitel Crowe Horwath LLP, a Yang Jiantao, hlavní partner daňově poradenské firmy Ruihua Certified Public Accountants, se s účinností od 1. ledna 2015 stanou místopředsedy...
New York 29. října (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Crowe Horwath International oznámila, že Chuck Allen, generální ředitel Crowe Horwath LLP, a Yang Jiantao, hlavní partner daňově poradenské firmy Ruihua Certified Public Accountants, se s účinností od 1. ledna 2015 stanou místopředsedy představenstva skupiny. Ve funkci nahradí Andrewa Pianca z firmy Crowe Clark Whitehill, kterému končí dvouleté období. Crowe Horwath International patří v celosvětovém měřítku mezi 10 nejvýznamnějších sítí účetních a daňově poradenských firem. Skupina působí ve více než 100 zemích světa a součástí její sítě je více než 150 nezávislých účetních a poradenských firem. Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20090902/CL69632LOGO Kevin McGrath, generální ředitel a předseda představenstva Crowe Horwath International, řekl: "Chuck Allen a Yang Jiantao úzce spolupracují jak v pracovní, tak v osobní rovině. Pokud se oba tito pánové stanou místopředsedy představenstva, přinese to naší společnosti další špičkové manažery a současně nám to umožní ještě více posílit kulturní různorodost v rámci naší společnosti. Představenstvo společnosti a firmy, které jsou členy naší sítě, se těší na vzájemnou spolupráci, která nám přinese posílení pozice a vlivu naší skupiny v globálním měřítku." Chick Allen zastává funkci generálního ředitele a předsedy představenstva Crowe Horwath LLP od roku 2007 a v současnosti je také členem představenstva Crowe Horwath International. Yang Jiantato je hlavním partnerem firmy Ruihua Certified Public Accountants a v současnosti je také členem představenstva Crowe Horwath International. O společnosti Crowe Horwath International Crowe Horwath International patří mezi deset nejvýznamnějších globálních sítí účetních a poradenských firem. Mezi členy sítě patří více než 150 nezávislých účetních a poradenských firem, ve více než 100 zemích světa. Společnosti patřící do skupiny Crowe Horwath International nabízí špičkové komplexní poradenské služby a sdílí stejné základní hodnoty, na nichž zakládají své každodenní rozhodování. Každá z členských firem je dobře zavedenou jedničkou ve svém oboru a státě, kde působí a zaměstnává místní odborníky a specialisty. Pro zákazníky to přináší výhody v podobě dokonalé znalosti místních zákonů a zvyků, což oceňují zejména ti, kteří chtějí expandovat na zahraniční trhy. Členské firmy ze sítě Crowe Horwath International se těší dobré pověsti díky kvalitním, na míru šitým službám v oblasti auditu, daní a poradenských služeb, které poskytují jak veřejnoprávním institucím a organizacím, tak soukromému sektoru. KONTAKT: Další informace poskytne: Kevin McGrath, Crowe Horwath International Email: kevin.mcgrath@crowehorwath.net Telefon: +1-212-808-2000
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.