Česká společnost Fair Credit vstupuje na Slovensko

Datum: 15.10.2014
Praha 15. října (PROTEXT) - Na první zahraniční trh vstupuje česká společnost Fair Credit, která se zabývá poskytováním drobných nebankovních půjček. Od října nabízí své služby i na Slovensku, a to prostřednictvím poboček v Bratislavě, Trenčíně a Žilině. "Chceme...
Praha 15. října (PROTEXT) - Na první zahraniční trh vstupuje česká společnost Fair Credit, která se zabývá poskytováním drobných nebankovních půjček. Od října nabízí své služby i na Slovensku, a to prostřednictvím poboček v Bratislavě, Trenčíně a Žilině. "Chceme se stát leadrem na slovenském trhu, udávat trendy v oboru, především využíváním moderních technologií a férovým přístupem ke klientovi," uvádí generální ředitel Fair Credit Ondřej Sychrovský. V Čechách se jim tento cíl daří plnit na jedničku; za rok a půl existence vybudovali silnou obchodní síť a vyrostli na pozici 3. největšího poskytovatele nebankovních půjček v zemi. I plány pro Slovensko jsou smělé: do konce roku na 2000 nových zákazníků, do března 2015 otevření dalších tří poboček. "Sázíme na čerstvé zkušenosti s budováním obchodní sítě v České republice, které přizpůsobujeme slovenským specifikům v legislativní oblasti," dodává Sychrovský s tím, že stejně jako v ČR i na Slovensku chce být Fair Credit vyhledávaným a seriózním zaměstnavatelem. Kontakt: http://www.faircredit.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.