Zrušení zajištění peněžních prostředků Arca Capital Global Equity

Datum: 15.07.2014
Praha 15. července (PROTEXT) - Vrchní státní zastupitelství v Praze v trestní věci podezřelého Ing. D. Beneše předsedy představenstva společnosti ČEZ a.s., rozhodlo usnesením ze dne 10. 7. 2014, že podle § 79 odst. 3,4 trestního řádu se k žádosti Arca Capital Global Equity,...
Praha 15. července (PROTEXT) - Vrchní státní zastupitelství v Praze v trestní věci podezřelého Ing. D. Beneše předsedy představenstva společnosti ČEZ a.s., rozhodlo usnesením ze dne 10. 7. 2014, že podle § 79 odst. 3,4 trestního řádu se k žádosti Arca Capital Global Equity, investiční fond, a.s. ze dne 24. 6. 2014 ruší zajištění veškerých peněžních prostředků. Usnesením policejního orgánu PČR, Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality, SKPV, odboru korupce a ochrany zájmů EU, ze dne 3. 3. 2014, byly podle § 79 odst. 1 trestního řádu zajištěny jako výnos z trestné činnosti veškeré peněžní prostředky s jejich příslušenstvím a včetně peněžních prostředků dodatečně došlých na bankovní účet, jehož majitelem je Arca Capital Global Equity, investiční fond, a.s. Proto společnost Arca Capital Global Equity, investiční fond, a.s. podala dne 24. 6. 2014 prostřednictvím svého právního zástupce zdejšímu státnímu zastupitelství žádost o zrušení zajištění peněžních prostředků na účtu. V žádosti především uvedla, že jakékoliv důvody pro zajištění předmětných peněžních prostředků neexistují a neexistovaly. Arca Capital Global Equity, investiční fond, a.s. v žádosti zdůraznila, že z dokumentů a informací, které mají orgány činné v trestním řízení k dispozici, naprosto nepochybně vyplývá skutečnost, že nebyla naplněná žádná skutková podstata trestného činu. Žádosti Arca Capital Global Equity, investiční fond, a.s. bylo vyhověno, neboť dosavadní prověřování nepotvrdilo podezření, že právě tyto peněžní prostředky jsou výnosem z trestné činnosti, příp. že byly ke spáchání trestného činu určeny či užity. A bylo rozhodnuto tak, že se zajištění peněžních prostředků ruší. Arca Capital Global Equity, a.s. patří do skupiny Arca Capital. Arca Capital je private equity a real estate skupina holdingového typu, která má své zastoupení na Slovensku, v České republice, na Ukrajině a ve Velké Británii. Skupina investuje do podniků ze sektoru potravinářství, stavebnictví, strojírenství, informačních technologií, a jiných. Kontakt: Arca Capital Global Eguity, a.s. 140 00 Praha 4, Doudlebská 1699/5, IČ: 022 36 842 Tel: +420 222 390 051 Fax: +420 224 231 818 www.arcaglobalequity.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.