Pinnacle Sports přijímá sázky na finále MS až do 1 milionu dolarů

Datum: 10.07.2014
Willemstad (Curaçao) 10. července (PROTEXT/PRNewswire) - Sázková kancelář Pinnacle Sports posouvá hranice sázení na novou úroveň a na finále Mistrovství světa ve fotbale 2014 v Riu přijímá mamutí sázky ve výši až 1 milion dolarů. Chtěli byste si vsadit na finálový zápas...
Willemstad (Curaçao) 10. července (PROTEXT/PRNewswire) - Sázková kancelář Pinnacle Sports posouvá hranice sázení na novou úroveň a na finále Mistrovství světa ve fotbale 2014 v Riu přijímá mamutí sázky ve výši až 1 milion dolarů. Chtěli byste si vsadit na finálový zápas Mistrovství světa ve fotbale? Co si takhle vsadit 1 milion dolarů? Tato ohromující částka je maximální výše sázky, kterou přední online sázková kancelář Pinnacle Sports přijímá na nedělní zápas v Riu, mezi Argentinou a Německem. Neuvěřitelná výše maximální sázky, kterou tato sázková kancelář se sídlem v Curaçao nabízí, je tak dalším tahákem pro vyvrcholení turnaje, kde o překvapení a zábavu není nouze.
Kurz*% pravděpodobnostVýhra při sázce 1 milion dolarů**
Argentina2.4141%$2,410,000
Německo1.6561%$1,650,000
Tento limit na finálový zápas Mistrovství světa ve fotbale je skutečně ohromující a navíc, sázející, kteří nemají hluboko do kapsy, mohou tuto částku vsadit i opakovaně. A pokud tuto obrovskou částku vsadí a vyhrají, díky jedinečné politice sázkové kanceláře Pinnacle Sports pro první výherce , získávají výhru v plné výši bez omezení. Tato maximální výše částky posunuje dosavadní hranice sázení ještě výše, a to i pro velkoobchodní sázkové kanceláře. Navíc, díky nepřekonatelným kurzům na výhru se jedná skutečně o unikátní završení Mistrovství světa ve fotbale v Brazílii! A podle marketingového ředitele firmy Pinnacle Sports, Aly Lalaniho, není smyslem těchto sázek ohromit veřejnost. "Limit 1 milion dolarů na sázky na finálový zápas Mistrovství světa ve fotbale nejsou žádnou vějičkou na bohaté sázkaře. Jednoznačně očekáváme, že naši stávající sázkaři tento maximální limit sami vyzkouší. A pro všechny ostatní sázkaře, kteří pro sázení na finále Mistrovství světa hledají maximální limit vsazené částky a současně největší pravděpodobnost výhry, je sázková kancelář Pinnacle Sports opravdu jedinou seriózní volbou. Sázková kancelář Pinnacle Sports se navíc mezi profesionálními sázkaři těší vynikající pověsti a s radostí přijímá nejen mamutí sázky na 1 milión dolarů, ale i ty nejmenší sázky ve výši 1 dolaru. * Kurzy v daném čase; změny vyhrazeny **Maximální limit sázky v den konání zápasu O sázkové kanceláři Pinnacle Sports Sázková kancelář Pinnacle Sports (www.pinnaclesports.com) byla založena v roce 1998 a od té doby nabízí sázkařům jedinečnou alternativu k ostatním sázkovým kancelářím. Náš poctivý přístup bez jakýchkoli háčků je jednoduše zaměřený na nabídku těch nejlepších kurzů a nejvyšších možných limitů sázek ve všech segmentech kde působíme tak, aby sázející měli možnost získat vyšší výhry než u konkurence. Aktuální informace z dění v největší online sázkové kanceláři na světě získáte na našem Twitteru @PinnacleSports marketing@pinnaclesports.com, +44(0)207-7353054
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.