Byl zahájen příjem přihlášek do fotografické soutěže CGAP 2014

Datum: 01.07.2014
Washington 1. července (PROTEXT/PRNewswire) - Byl zahájen příjem příspěvků do každoroční fotografické soutěže CGAP, která si klade za cíl vyzdvihnout výjimečné fotografie amatérských a profesionálních autorů z celého světa zaměřené na mikrofinance. Multimediální...
Washington 1. července (PROTEXT/PRNewswire) - Byl zahájen příjem příspěvků do každoroční fotografické soutěže CGAP, která si klade za cíl vyzdvihnout výjimečné fotografie amatérských a profesionálních autorů z celého světa zaměřené na mikrofinance. Multimediální materiály související s touto tiskovou zprávou naleznete na internetové adrese: http://www.multivu.com/players/English/7065952-cgap-2014-photo-contest-financial-inclusion Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140701/123582 Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20110412/MM81963LOGO Své příspěvky do letošní fotografické soutěže 2014 CGAP zašlete online na stránkách CGAP.org do 8. října 2014. CGAP hledá fotografie, které ilustrují, jak různé finanční služby, jako je spoření, pojištění, platby a úvěry, mohou pomoci chudým lidem řešit jejich složitou finanční situaci. Mobilní finanční služby jsou jedním z nástrojů, které miliony chudých lidí využívají pro zlepšení svého života, ale není to jediná možnost. Společné spoření ve skupinách, malé podniky a mikrofinance představují další příklady finančního začleňování v praxi. Příspěvky do soutěže CGAP Photo Contest mohou představovat různé produkty, instituce a přístupy a mohou se dotýkat celé řady různých společenských, ekonomických, vývojových a technologických otázek. Vítané jsou příspěvky ze všech oblastí, venkova i měst. Práce vítězů minulých ročníků představovaly úchvatné a kreativní snímky, které použily organizace, které se zabývají finanční pomocí i média na celém světě. Loňského ročníku se zúčastnil dosud největší počet soutěžících, jmenovitě se přihlásilo 3 890 soutěžících z více než 90 zemí. Vítězné fotografie loňského ročníku měly ve světě vynikající ohlas a byly vystaveny, kromě mnoha dalších, v internetových galeriích společností BBC Mundo, BBC Vietnam, Huffington Post a Business Insider. V letošním ročníku bude uděleno mnoho cen, kromě první, druhé a třetí, také cena za nejlepší fotografii, kterou vyberou diváci na základě veřejného hlasování. Pomozte nám ukázat světu, jak mohou mikrofinance zlepšit životy chudých, prostřednictvím fotografií. Zašlete své příspěvky a sdílejte toto oznámení se svými známými. Zašlete svou fotografii dnes a sdílejte obsah tohoto oznámení na vaší síti. O společnosti CGAP Společnost CGAP (Poradní skupina pomoci chudým - Consultative Group to Assist the Poor) je globální spojení 34 předních organizací, které se snaží chudým umožnit přístup k financím. CGAP vyvíjí moderní řešení prostřednictvím praktického výzkumu a aktivního zapojení poskytovatelů finančních služeb, politiků a fondů, aby dosáhla svých cílů. CGAP má sídlo ve Světové bance a spojuje pragmatický přístup k odpovědnému vývoji trhu s platformou podpůrců, aby umožnila zlepšit přístup k finančním službám a zlepšit životy chudých. Více informací naleznete na internetové adrese http://www.cgap.org. KONTAKT: Erin M. Scronce Tel: +1-202-473-3082 Email: escronce@worldbank.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.