Prodej-dražbou.cz jako jediný splňuje platnou legislativu

Datum: 19.03.2014
Praha 19. března (PROTEXT) - Elektronický dražební systém http://www.prodej-drazbou.cz splňuje k dnešnímu dni požadavky platné legislativy pro provádění e-dražeb. Za letošní rok bylo vyhlášeno celkem 188 e-dražeb na devíti elektronických dražebních portálech. Dle analýzy...
Praha 19. března (PROTEXT) - Elektronický dražební systém http://www.prodej-drazbou.cz splňuje k dnešnímu dni požadavky platné legislativy pro provádění e-dražeb. Za letošní rok bylo vyhlášeno celkem 188 e-dražeb na devíti elektronických dražebních portálech. Dle analýzy provedené Komorou dražebníků ČR tyto dražební systémy nesplňují, vyjma portálu Prodej-dražbou.cz, požadavky na uveřejňování povinných údajů o dražbách nebo na postup při licitaci na dražbě. Provozovatelé mají čas na úpravu svých dražebních systémů do 30.4.2014. Potom riskují, že provedené dražby budou prohlášeny za neplatné. KONTAKT: Komora dražebníků ČR, www.komoradrazebniku.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.