Směnárenská nadílka od společnosti EXCHANGE s.r.o.

Datum: 03.12.2013
Praha 3. prosince (PROTEXT) - Směnárna a platební instituce EXCHANGE s.r.o. připravila na konec roku pro své klienty příjemné překvapení. EXCHANGE s.r.o. vyslyšela četná přání svých klientů a od 1. prosince zasílá SEPA platby zcela ZDARMA a bez poplatků již od 50.000 Kč! ...
Praha 3. prosince (PROTEXT) - Směnárna a platební instituce EXCHANGE s.r.o. připravila na konec roku pro své klienty příjemné překvapení. EXCHANGE s.r.o. vyslyšela četná přání svých klientů a od 1. prosince zasílá SEPA platby zcela ZDARMA a bez poplatků již od 50.000 Kč! Pokud tedy potřebujete posílat EURO platby, stačí uzavřít smlouvu o bezhotovostním obchodování, jestli ji ještě nemáte, a poplatky můžete hodit za hlavu. Dokonce nepotřebujete ani devizový účet. A co vás čeká v příštím roce? Od nového roku spouští EXCHANGE s.r.o. nový obchodní model, díky kterému se můžete těšit na ještě výhodnější kurzy, a to jak valutové pro hotovostní směny, tak i devizové pro zasílání plateb do celého světa. Pro EXCHANGE s.r.o. je spokojenost klientů vždy na prvním místě. Neváhejte tedy a ověřte si výhodnost kurzů EXCHANGE s.r.o. pokaždé, když plánujete nakoupit nebo prodat cizí měnu. Aktuální kurzy naleznete vždy na http://www.exchange.cz nebo vám je rádi sdělí na bezplatné lince 800 22 55 99. Kontakt: Exchange s.r.o. - devizové centrum bezplatná linka : 800 22 55 99 e-mail: kontaktní formulář
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.