Společnost Hikvision oznámila finanční výsledky za 3. čtvrtletí roku 2019: meziroční nárůst o 23,12%

Datum: 23.10.2019
Chang-čou (Čína) 23. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hikvision, přední světový poskytovatel inovativních bezpečnostních produktů a řešení, oznámila své finanční výsledky za třetí čtvrtletí roku 2019. Během třetího čtvrtletí roku 2019 dosáhla společnost...
Chang-čou (Čína) 23. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hikvision, přední světový poskytovatel inovativních bezpečnostních produktů a řešení, oznámila své finanční výsledky za třetí čtvrtletí roku 2019. Během třetího čtvrtletí roku 2019 dosáhla společnost Hikvision výnosu ve výši 15,92 miliardy RMB, když dosáhla meziročního růstu 23,12 % a čistý zisk připadající akcionářům společnosti dosáhl 3,81 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 17,31 %. Společnost Hikvision v období od 1. do 3. čtvrtletí vygenerovala celkový provozní příjem ve výši 39,84 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 17,86 %. Růst výnosů byl v prvních třech čtvrtletích roku 2019 stabilní a robustní a každé čtvrtletí se postupně zvyšoval. Společnost Hikvision je přesvědčena, že na čínském i zahraničním trhu rostou požadavky na bezpečnost a vznikají příležitosti růstu, a proto se neustále bude snažit poskytovat vynikající produkty a služby všem zákazníkům a partnerům po celém světě. Úplnou finanční zprávu za 3. čtvrtletí 2019 naleznete zde. O společnosti Hikvision Společnost Hikvision je předním světovým poskytovatelem bezpečnostních produktů a řešení. Díky rozsáhlé a vysoce kvalifikované pracovní síle ve výzkumu a vývoji vyrábí Hikvision kompletní sadu komplexních produktů a řešení pro širokou škálu vertikálních trhů. Kromě bezpečnostního průmyslu rozšiřuje společnost Hikvision svůj dosah i na inteligentní domácí technologie, průmyslovou automatizaci a automobilovou elektroniku, aby dosáhla své dlouhodobé vize. Produkty Hikvision také poskytují výkonnou obchodní inteligenci pro koncové uživatele, což může umožnit efektivnější provoz a větší komerční úspěch. Společnost Hikvision, která se zavázala k maximální kvalitě a bezpečnosti svých produktů, vyzývá partnery, aby využívali mnohé zdroje kybernetické bezpečnosti, které Hikvision nabízí, včetně centra Hikvision Cybersecurity Centre. Další informace naleznete na webových stránkách www.hikvision.com. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1015896/Hikvision_Q3_financial_results.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1015895/Q3_financial_results_Hikvision.jpg KONTAKT: Luke Liu, Tel: +86-15210662217, Fax: +86 571 89935635, E-mail: liuyunlong10@hikvision.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.