Nový projekt pro malé a střední firmy: Marketing+Design

Datum: 05.08.2010

Minulý měsíc byl spuštěn zcela nový, unikátní projekt Marketing+Design (M+D), který pomáhá vytvářet malým a středním firmám efektivní strategie jejich růstu pomocí marketingových a designérských služeb.

Unikátní je tento projekt v komplexnosti poskytovaných služeb a přímém zacílení na malé a střední české firmy. Projekt nabízí firmám kompletní řešení pro zvýšení poptávky po produktech a službách, vytvoření nových obchodních cest a budování firemní a produktové image. Poskytuje „balíčky“ služeb sestavené na míru potřebám konkrétní firmy tak, aby firemní investice do marketingu a designu byla skutečně efektivní a měla co nejvyšší návratnost investovaných peněz.

Firmám, které se rozhodnou s projektem M+D spolupracovat, poskytnou profesionálové z oboru marke- tingovou strategii prodeje a poptávky, návrh realizace poptávky po výrobcích a službách, analýzu trhu a kon- kurence, oslovení zákazníků, PR i nákup médií. Projekt M+D firmám také zajišťuje kompletní realizaci všech služeb až po tisk, výrobu a produkci. Odborníci na strategický design zase připraví pro firmu design strategii, která zahrnuje například design firemních a produktových značek, návrhy obalů a obalových kolecí, reklamní předměty, či firemní a produktovou prezentaci, a to jak v tištěných médiích, tak na internetu.

Projekt Marketing+design chce přinášet řešení existenčních problémů českých firem v době krize i mimo ní. Chce firmám pomoci snížit firemní náklady, nalézt a udržet si pevné místo na trhu a dále jejich podíl na trhu zvyšovat.

Marketingová manažerka, Tereza Svobodová, o projektu říká: ,,Nabízí firmám realizaci účinné strategie marketingu a designu s důrazem na efektivní a cílené využití firemních investic. Pro majitele firem je během léta ten nejlepší čas, aby se s projektem seznámili, protože tak jejich firma může dosáhnout lepších výsledků již na konci letošního roku.“

Více informací o projektu spolu s nabídkou balíčků služeb najdete na www.mplusd.cz.
Budete-li mít jakýkoli dotaz, ráda vám ho zodpoví projektová koordinátorka

Martina Ďaďová
Projektová koordinátorka
Mob Tel +420 605 187 004
email: info@mplusd.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.