Pojeď, poběž, pomáhej 2018 v Jičíně

Datum: 14.05.2018
Jičín 14. května 2018 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, je opětovně generálním partnerem cyklistického závodu weberjičínská 50 a bežeckého závodu webercity run. Společně s organizátorem Fitclub Jičín si dovolujeme pozvat všechny sportovce...
Jičín 14. května 2018 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, je opětovně generálním partnerem cyklistického závodu weberjičínská 50 a bežeckého závodu webercity run. Společně s organizátorem Fitclub Jičín si dovolujeme pozvat všechny sportovce tělem či duší na sobotu 26. května do Jičína. Pojeď: Weber Jičínská 50: Patronem 13. ročníku cyklistického závodu je Kristián Hynek, druhý muž nejslavnějšího bikového etapového závodu v jižní Africe - Absa Cape Epic, závodí v barvách mezinárodního profesionálního team Topeak-Ergon. Start: 10 hod, Lidické nám., Jičín Kategorie Weber.Jičínské 50: - muži, ženy 50 km - fitness jízda - muži, ženy 25 km - dětské trasy Poběž: Weber city run: Pro nadšence běhu je připraven 4. ročník městského běhu pro širokou veřejnost. Závod bude odstartován v 17:00, Lidické nám., Jičín Poprvé se na startu objeví I běžecký tým z řad zaměstnanců firmy Weber. Kategorie Weber city run: - 6 km - Fit trasa - 10 km - prestižní závod - 21,1 km - půlmaratón novinka letošního ročníku - Dětské závody Pomáhej: Weber. Jičínská 50 2018 nadále ponese benefiční podtext. Prostě kdo pojede bude pomáhat!!! Konkrétně handicapovaným dětem sdruženým v centru Apropo Jičín. Přijďte si zasoutěžit, potkat se, všichni jste vítáni. motto obou závodů hlavního organizátora Petra Kordíka je: "Na našich závodech není důležité kolikátý(á) dorazíš do cíle, ale kolik si odvezeš dojmů a zážitků." Více informací naleznete: http://www.jicinska50.cz/ http://www.cityrunjicin.cz/ https://www.mujicin.cz/ http://www.weber-terranova.cz/ Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.weber-terranova.cz

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolacích a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.