Stavíme nízkoenergetické domy - co musíte vědět před stavbou

Datum: 08.07.2010

Chystáte se stavět a děsí Vás rostoucí ceny energií? Rádi byste ušetřili za vytápění a celkově redukovali ceny za energie? Řešení je jednoduché! Rozhodněte se pro nízkoenergetické domy. Nízkoenergetické domy můžete pořídit i do milionu korun. Na českém trhu je k dostání několik desítek nízkoenergetických domů, které spolu s pasivními domy splňují nejpřísnější pravidla pro energetický audit. Nízkoenergetické domy jsou zpravidla lehce dražší, ale počáteční investice se Vám rychle vrátí v nákladech za teplo. Topná sezóna je v nízkoenergetických domech daleko kratší a ušetříte, protože nespotřebujete, takové množství tepla. Nízkoenergetické domy na zelenémánii.cz to vše a mnohem více se dočtetete na novém ekoportálu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.