Kompostování - jaksprávně kompostovat se dozvíte na Zelenámánie.cz

Datum: 08.07.2010

Co vše nevíte o kompostování? To se dozvíte v našem článku na zelenémánii.cz. Víte, jak správně založit kompost? Jak si vybrat vhodný kompostér? Z čeho by měl ideální kompostér být složen? Jaký typ kompostu se hodí pro kterou konkrétní rostlinu? Co by nikdy nemělo přijít na kompost? Že ne? Tak nezoufejte, vše se dozvíte v našem článku kompostování je IN. Kde Vás pár jednoduchými radami provedeme od výběru vhodného typu kompostéru. Poradíme Vám na co si dát pozor a jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých kompostérů. Poradíme Vám jak správně založit kompost a jak podněcovat správné kompostování. Zároveň se dozvíte, co nikdy nesmí do kompostu přijít, abyste jej nezničili. To vše a mnohem více naleznete na zelenamanie.cz modením ekomagazínu pro chytré lidi.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.