Lepte (se) a spárujte (se) s Weber

Datum: 11.04.2018
Praha 11. dubna 2018 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, Weber připravil systémové řešení pro obklady a dlažby pro komfortní nízkoprašné lepení a spárování bez fleků. Nízkoprašné lepení: - Novodobá technologie pro čisté a...
Praha 11. dubna 2018 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, Weber připravil systémové řešení pro obklady a dlažby pro komfortní nízkoprašné lepení a spárování bez fleků. Nízkoprašné lepení: - Novodobá technologie pro čisté a bezprašné lepení - Příjemná a snadná práce - Pevné a trvalé spojení Spárovací malta webercolor premium: - Barevné spáry bez fleků - Pro spáry bez plísní a řas - Odpuzuje vodu - Odolná a stálobarevná - 17 barevných odstínů Spárovací malta webercolor premium je opatřena dvěma unikátními technologiemi: PROTECT3®: hygienická, cementová spára, s vysokou odolností vůči bakteriím, plísním a řasám díky speciálnímu složení s přísadami na bázi iontového stříbra. PURE-CLEAN®: cementová spára je velmi odolná vůči skvrnám díky kombinaci speciálních vodoodpudivých přísad, které vytvářejí povrchovou ochranu vyzrálé vrstvy. Tímto způsobem nejen chrání spáru, ale také umožňuje snadné a rychlé čištění i agresivních skvrn (káva, víno, kečup atd.). Představení výhod nízkoprašných lepidel weberfor a nové spárovací malty webercolor premium můžete shlédnout i v televizním pořadu Rady ptáka loskutáka na Nova dne 21. dubna. (pořad začíná cca v 13:15 hod) Aktuálně doporučujeme shlédnout tyto videa o výhodách nízkoprašného lepení obkladů a dlažeb: https://www.youtube.com/WeberTerranovaCZ Nebo nově i zde: https://www.facebook.com/WeberTerranovaCZ Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.weber-terranova.cz Něco o Weber: je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolacích a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.