Jak v domácnosti ušetřit za vodu, plyn a elektřinu? Na Zelenámánie.cz to jednoduše zjistíte

Datum: 08.07.2010

Máte pocit, že platíte velké částky, za elektřinu vodu, plyn a neležet si dovolit dražší komplexní řešení, které vyžaduje velké investice? Nezoufejte! Na našem moderním portálu zaměřeném na úspory energie jsme pro Vás připravili celou řadu jednoduchých rad, se kterými ušetříte tisíce každá rok za energie. Zjistíte, jak neplýtvat vodu při mytí nádobí. Jak ušetřit na provozu ledničky. A jak srazit účet za teplo. Nemusíte si zrovna pořizovat energeticky úsporné spotřebiče, abyste zvýšili úspory energie. S radami zelenémánie.cz ušetříte tisíce korun, proto neváhejte a přečtěte si články jak s pár kroky ušetříte na zelenámánie.cz portálu, kde najdete vše od nízkoenergetických domů, přes tepelná čerpadla, solární panely i vytápění biomasou.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.