Jak levně šetřit energii? Na Zelenámánie.cz to rychle zjistíte

Datum: 08.07.2010

Zamysleli jste se nad tím kolik energie někdy spotřebuje Vás dům a co byste mohli dělat s uspořenými penězi. Náklady za energie činí ročně několik desítek tisíc korun a jsou největší částí Vašich rodinných rozpočtů. Říká Vám něco energetický štítek Vaší domácnosti? Že ne? Možná si říkáte, že nemáte zrovna finance na pořízení tepelného čerpadla, které Vám uspoří náklady na vytápění. Ale o tom to skutečně není. Zjistíte, kolik tepla odkážete ušetřit utěsněním spár vhodnou izolací. Zjistíte, jak se liší nízkoenergetické domy od Vašeho domu a jaké jsou jednoduché kroky, jak se k tomu přiblížit, vše a mnohem více o úsporách energie, elektřiny a plynu se dozvíte na moderním portálu www.zelenámánie.cz, kde se dozvíte i mnohem více o energeticky úsporných spotřebičích, nízkoenergetických domech na klíč a do milionu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.